AVK støbejernsventil med indstiksmuffe/nippel, PN1

AVK støbejernsventil med indstiksmuffe/nippel, PN1

Vælg dimension

Se pris og bestil

Varedata

Vare nr
144821032g
EAN nr
5706231042035
Mærke
AVK
Salgsforpakning
1/62 stk
Leverandørens varenr
030324000
Rabatgruppe
31416

Beskrivelse

AVK ventil for anboring under tryk med udvendigt gevind/indvendigt gevind med trækfast indstiksmuffe til PE-rør, anvendes til drikkevand og neutrale væsker til max. 70°C. Ventilen er fremstillet af duktiljern, som er epoxybelagt ind- og udvendigt.

Stikledningsventilen er designet med indbygget sikkerhed i alle detaljer. Skyderen er fuldvulkaniseret med AVK´s egen EPDM-gummi, som er drikkevandsgodkendt. Skyderen har meget lang holdbarhed takket være gummiets evne til at genvinde sin oprindelige form, den dobbelte vedhæftningsproces og det robuste skyderdesign, hvilket er med til at sikre en unik driftssikkerhed.

Dimensioner: 1.1/4" - 2.1/2"
Designet iht. EN1074 del 1 & 2 samt EN1171

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.