Zickert tilbagestrømssikring, CM5-6

Vælg materiale

Log ind for at se pris

Varedata

Mærke
Zickert

Beskrivelse

Type 4111 er enkelt og kompakt, velegnet til brug i pumpestationer eller andre steder, hvor pladsen er begrænset. Sikrer korrekt adskillelse mellem det rene drikkevand og tekniske anlæg i mediumkategori 5 (Klasse 5) iht. EN 1717

Tilbagestrømssikringen er beregnet til vægmontage, men kan stilles på gulvet. Af hensyn til luftgab, er det vigtigt at den fastmonteres. Tilsluttes via 1"-rørgevind, som reguleres med en svømmeventil, eller som tilvalg, en langsom lukkende magnet ventil. Udløbet sker gennem et aflangt - ikke cirkulært afløb. Ekspansionsbeholder/membrantank kan monteres på et valgfrit sted på udgående ledning.

Systemet leverest klar til installation, samlet og testet fra fabrikken.

Pumpe: Grundfos CM5-6 230V, forsynet med en tørløbssikring og PM2 trykstyring (ikke frekvensstyring). Dimensioneret til en spuleslange.

Krav til mediumkategori 5:
Medium, som medfører stor menneskelig sundhedsrisiko som følge af tilstedeværelsen af bakterier, mikrobiologiske elementer eller virus.
Eksempler på kategori 5 omfatter: Vandforsyning til rensningsanlæg. spildevandssystemer m.m. vandforsyning til biogasanlæg, laboratorier med biologisk og mikrobiologisk materiale, landbrugets avls- og driftsbygninger og tapestationer for slamsugere og fejemaskiner m.m. "