AVK muffeventil til PVC-rør, PN16

AVK muffeventil til PVC-rør, PN16

Se pris og bestil

Varedata

Mærke
AVK

Beskrivelse

AVK skydeventiler er designet med indbygget sikkerhed i alle detaljer. Skyderen er fuldvulkaniseret med EPDM-gummi. Og har en lang holdbarhed takket være gummiets evne til at genvinde sin oprindelige form, den dobbelte vedhæftningsproces og det robuste skyderdesign. Den tredobbelte spindeltætning, spindlens høje styrke og den grundige korrosionsbeskyttelse sikrer en unik driftsikkerhed.

Muffeventilen leveres med spindelovergang for garniture, og er produceret i Duktiljern, som er Epoxybelagt ind- og udvendigt. Anvendes til drikkevand og neutrale væsker til max. 70°C

Dimensioner: 50 - 400mm.

Designet iht. EN 1074 del 1 & 2, og EN 1171
Godkendt iht. KIWA certifikat K 6320/07+N3

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.