Bosch 750L solvarmebeholder til kedler

Bosch 750L solvarmebeholder til kedler

Varedata

Vare nr
348520074
EAN nr
4054925793260
UNSPC
40101800
Mærke
Bosch
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
7735500285
Rabatgruppe
33402

Beskrivelse

Beholderen er udviklet med henblik på kedler suppleret med solvarme og kan benyttes til flere boliger eller mindre virksomheder. Varmtvandsbeholderen har to spiraler, således at solvarmen kan opvarme vandet i den nederste spiral og kedlen kan overtage og varme den øverste spiral, når der ikke er tilstrækkeligt med solskinstimer. Rengøring af beholderen kan foretages igennem det indbyggede rensedæksel. Der er mulighed for at montere et el-varmelegeme (tilbehør) til vandopvarmning i perioder, hvor kedlen ikke bliver brugt til rumopvarmning og der samtidig ikke er tilstrækkeligt med sol.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.