KOSWI 4 antennestik Han metal HF-tæt vinkel

KOSWI 4 antennestik Han metal HF-tæt vinkel

Varedata

Vare nr
8287180305
EAN nr
5702661541100
UNSPC
43221703
Mærke
Triax
Salgsforpakning
50/50 stk
Leverandørens varenr
154110
Rabatgruppe
28223

Beskrivelse

Triax KOSWI 4 & KOKWI 4 IEC-antennestik er HF-tætte og beskytter derved TV signalerne mod stråling fra LTE/mobile bredbånd og andre
udefrakommende forstyrrelser.

TV signaler er sårbare og kan let påvirkes af andre elektriske signaler. Det kan betyde pixileringer på dine digitale TV billeder. Forstyrrelser i TV
installationer skyldes ofte utætte antennestik. Derfor har Triax udviklet KOSWI 4 & KOKWI 4 IEC-antennestik, der holder støj og andre forstyrrelser ude.

Antennestikkene er meget nemme at montere uden brug af værktøj. Det er derfor meget let at lave en høj kvalitets og HF-tæt installation.

Stikkenes design er optimeret til montage bag ultra tynde fladskærme.

HF-tætte – klasse A+
Nem montage uden værktøj
Designet til fladskærme.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.