{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

WGB EVO 15 H - BAXI-kedel med automatisk forbrændingsregulering

WGB EVO 15 H - BAXI-kedel med automatisk forbrændingsregulering

Specifikationer

Vægt (kg)
41
Max længde aftræk m
23 m
Ydelse (kW)
15
Mål (LxBxH) mm
345x480x851
Produkt
Gaskedel

Varedata

Vare nr
342051015
UNSPC
40101800
Mærke
Baxi
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
092892
Rabatgruppe
33401

Beskrivelse

BAXI WGB 15-H er den seneste udgave af de kendte tyske gaskedler. WGB'en er udstyret med klimastyring, udeføler, trykekspansion, anlægspumpe. Kedlen har et moduleringsområde fra 2,9 til 15 kW, der gør det perfekt til villamarkedet. Denne kedel sætter nye standarder for, hvad en kedel har at tilbyde vvs-installatøren. Alle BAXI gaskedler leveres med udeføre og indbygget vejrkompensering. Dvs. installatøren skal ikke ud og købe et vejrkompenseringsanlæg til varmeanlægget. (Det er påkrævet i at varmeanlæggets fremløbstemperatur SKAL styres efter udetemperaturen).
WGB 15-H EVO er en vægmonteret kondenserende gaskedel.
Pålidelig, lav på vedligeholdelse og udstyret med selvkalibrerende optimering af forbrændingen byder WGB EVO på ekstra effektivitet. WGB EVO kombinerer optimal varme kapacitet med lavt forbrug i et kompakt rum. Alt dette takket være den såkaldte EVO-teknologi, som sikrer en perfekt afstemt forbrændingsproces i systemet – takket være Venturi-blanding og CFD-optimerede (Computational Fluid Dynamics) flowkanaler. På den måde sikrer den gaskondenskedel jævn, hygiejnisk forbrænding med mindst mulige emissioner trods det usædvanligt store modulationsområde fra 14 til 100 %.
Kedlen er blevet konstrueret til gradvis reduceret drift uden specificeret lav temperatur. Dette gør kedlen passende til en- og flerfamiliehuse samt til lave og passive energihuse.
WGB-H EVO serien udmærker sig ved at have et gennemtestet system der selv regulerer kedlens indstillinger, alt efter gaskvaliteten. Derved er installatøren ud over det problem med indregulering af gaskedlen. Kedlen indregulerer sig selv efter opstart og installatøren skal derefter bare foretage en kontrolmåling i aftrækssystemet med sin røggasanalysator. I forbindelse med udvikling af dette system til WGB-H kedlerne er det lykkedes at få kedler med lav ydelse til systematisk at nedbringe emissionsværdier til et ikke før set niveau.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også