Honeywell TBS med flange, duktiljern, BA300

Honeywell TBS med flange, duktiljern, BA300

Se pris og bestil

Varedata

Mærke
Honeywell

Beskrivelse

Honeywell Tilbagestrømssikringsventil type BA300, er egnet til beskyttelse af drikkevandssystemer mod returløb, returtryk og retursug af uønskede medier.

Ventil huset er produceret i duktiljern som er pulverlakeret, varmepåført epoxy gnmst. 350 um som giver øget korrosionsbeskyttelse, kontraventiler af rustfrit stål og bronze med forkromede messing kuglehaner for afprøvning, og EPDM pakninger.

NB! Husk snavssamler.

Dimensioner: DN65-DN200

Godkendelse: VA-godkendt, DVGW byggematerialeprøvet og støjprøvet. opfylder Europæiske norm DIN EN-1717 for væskekategori 4 (Klasse 4)

Krav til mediumkategori 4:
Medium, som medføre stor menneskelig sundhedsrisiko som følge af tilstedeværelsen af et eller flere giftige eller meget giftige stoffer eller et eller flere radioaktive, mutagene eller kræftfremkaldende stoffer. Disse kræver en tilbagestrømningssikring.
Eksempler på kategori 4 omfatter: Bilvaskeanlæg, svømmebassiner med automatiske klorerings- og kemikaliedoseringsanlæg, blødgøringsanlæg og højtryksrensere med additiver.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.