Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Bliv handelselev i AO

Din fremtid er i dine hænder

Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO: Hvis du giver meget, får du meget og mere til.

Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

 

 

Søg elevpladser her: 

AO Herning

Tilbage til toppen

Din hverdag

Tag ansvar og sæt fart på din læring

Når du møder ind mandag morgen, starter du med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen og snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer.

 

Kom tæt på håndværkerne

Ofte kommer de samme kunder hver dag. Så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam osv.

 

Få dit eget ansvarsområde

Gør du det godt, kan de se frem til at masser af ansvar. Mange elever får endda deres eget ansvarsområde, fx. onlinerekvisitioner, SoMe, selvbetjening, eller et bestemt hyldeområde, alt efter hvad der er brug for i butikken, og hvor deres interesse ligger. 

Tilbage til toppen

Din uddannelse

Få noget fra hånden og ind i hovedet

Den 2-årige elevuddannelse starter den 1. september 2021 og veklser mellem praktisk arbejde i én eller flere af vores 50 håndværkerbutikker over hele landet, 2 praktikophold hhv. i kompetencecentret og på Centrallageret, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på AO's hovedkontor i Albertslund

 

Hvad lærer du på uddannelsen?

Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, trade marketing og logistik. Og så bliver du lært i vores VVS-, EL- VA- og værktøjsprodukter. Derudover har vi tradition for at besøge vores leverandører i ind- og udland, hvor du naturligvis også inveteres med

 

Fakta om uddannelsen hos AO: 

 • 8 ugers undervisning på Business College Syd
 • 10 interne undervisningsdage hos AO, hvor du læres op i alt fra IT- og salgssystemer til produkt- og varekendskab
 • 1 længerevarende praktikophold på vores regionale kompetencecenter, som via telefon og mail servicerer kunder over hele landet*
 • 1 kortere praktikophold i vores logistikafdeling i Albertslund*
 • Mulighedfor at være tilknyttet forskellige AO-butikker, så du får mange kollegaer og lærer, at to butikker ikke er ens. 
*Vi sørger naturligvis for bolig, transport og andre praktiske detaljer, hvis du bor langt væk fra kompetencecentret eller logistikafdelingen. 

Tilbage til toppen

Din opbakning

Du får tralvt - og masser af hjælp

Som elev i AO får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

 

Vi følger dig hele vejen til målet

Derfor bliver du også gennem hele forløbet fulgt tæt af vores elevansvarlige i HR samt af din kommende butiksleder og salgschef. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål

Tilbage til toppen

Din karriere

Lad os føre dine drømme ud i livet

I AO kommer der kun to håndfulde elever på holdet om året. Bliver du en af dem, kan du være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind på at give dig den elevuddannelse, du drømmer om, og forberede dig til dit næste job. For vi har store planer for din fremtid.

 

Den korte vej fra elev til medarbejder

En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der er gået direkte videre til en fastansættelse i AO, enten i butik, i et kompetencecenter eller på hovedkontoret i Albertlund.

Tilbage til toppen

Vores krav

Noget kan du – resten lærer vi dig

Du behøver ikke at vide noget særligt VVS, EL, VA og værktøj - alt det skal vi lære dig undervejs. Det vigtigeste er, at du har vilje, gåpåmod og initiativ - og at du brænder for at vise, hvad du dur til ude i butikken.

 

Klar til at bygge oven på din viden?
Du får masser af kollegaer, som brænder for at lære dig det, du skal vide. Så vi forventer, at du er nysgerrig og klar til at lytte. Nå ja, og så skal du naturligvis have bestået en af følgende eksaminer inden den 1. september 2021:

 • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail)
 • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail)
 • HHX 
 • STX
 • HF
 • HTX 

Tilbage til toppen

Din arbejdsplads

Lær AO lidt bedre at kende her

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 750 medarbejdere og over 3 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

 

Sammen gør vi hinanden dygtigere

Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

 

 

Læs mere om AO her

Tilbage til toppen