Eurolink Android (Password) Metrel A1431

Eurolink Android (Password) Metrel A1431

Varedata

Vare nr
6398916651
EAN nr
5706445481279
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
5706445481279
Rabatgruppe
26301

Beskrivelse

Installatørernes arbejde bliver mere og mere mobilt, hvor rigtigt mange opgaver skal kunne udføres direkte fra firmabilen. Opgavehåndtering og indkøb af varer foregår allerede i dag direkte på mobilen. Samtidig er der i forbindelse med stærkstrømsbekendtgørelsen og SKS systemet stigende krav til måling og dokumentation.

Elma Instruments har i samarbejde med Metrel udviklet en helt ny Android mobilsoftware, der giver mulighed for at gøre hverdagen og ”SKS-test” nemmere. Med Eurolink Android software får man PC-muligheder direk-te på mobilen.

Med Eurolink for Android kan du via Bluetooth opbygge installationsstrukturer og overføre data fra din SKS-tester. Du kan også optage billeder, video og lydsekvenser og tilknytte dem specifikke målinger. Den komplette målerapport med alt dokumentation kan sendes fra telefonen. Installationstesteren behøver altså ikke at komme hjem til firmaet og blive ”tømt” for data, det hele kan gøres trådløst i marken.

Eurolink Android kan hentes på Google Play og anvendes sammen med Eurotest AT, XA og Combo (3125B). Køb af ét pass word giver ret til kommunikation med én Eurotest.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.