Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}
Erstatter: {{::product.ErstatterVare | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Nyt på AO.dk

Integration med Minuba eller Freesoft - 5. oktober 2017
Hvis du har valgt en arbejdsseddel som kurv, noteres sagsnummeret automatisk på ordren.

 

Upload af Excelark til kurv/favoritliste - 5. oktober 2017
Har du modtaget et Excel ark med de varer der skal benyttes på sagen. Upload det til din kurv eller favoritliste på AO.dk, så undgår du at skulle indtaste det hele ind.

Hvis en vare ikke findes på vores side indsættes den ikke i kurven eller på favoritsiden, men bare rolig vi skal nok informere dig om det.

 

Vi gør det nu mere synligt, hvilket centrallager varen ligger på - 3. august 2017
Når du kontrollerer lagerbeholdningen på AO.dk, så kan du nu se om varen ligger på vores centrallager i Albertslund eller i Horsens. Så kører du ikke forgæves, hvis det ikke ligger i Albertslund.

Vist på følgende måde:

Albertslund       Centrallager (Albertslund)

Horsens             Centrallager (Jylland)

Dette ses også i App, version 4.8.2.

 

Returner din returemballage via AO.dk - 3. august 2017
Under returfanen på AO.dk, kan du nu vælge returemballage til afhentning på byggepladsen eller levering i en AO butik. Paller, dunke osv. behøves ikke at stå og fylde på værkstedet. Lad os hente det for jer, så det ikke står i vejen.

 

Udvidet favoritliste i vores App - 12. juli 2017
Vi har udvidet favoritlisten i App, så du kan oprette nye, administrere eksisterende og tilføje varer. Varerne tilføjes fra produktsiden via knappen ”Føj til favoritliste”, og herefter vælger du hvilken liste du vil tilføje den til. På produktsiden kan du også oprette en ny favoritliste via ”Føj til favoritliste.

Vi håber det afhjælper hverdagens gøremål, så skynd dig ind og opdater App til nyeste version 4.8.0

 

Produktvideoer vises i vores App - 12. juli 2017
I takt med at verden bliver mere visuel, har vi gjort det muligt for dig at se produktvideoer i vores App. Swipe til siden på de produkter der har videoer vedhæftet sammen med produktbilledet.

Opdater vores App til nyeste version 4.8.0

 

Skift bruger - 14 Juni 2017

Har du adgang til flere konti og derved flere brugere på AO.dk, så er det muligt at kontakte vores Support, 70282373, og få dem koblet sammen. Det giver dig mulighed for at skifte bruger uden at skulle logge ud og ind igen.

Funktionen er også tilgængelig i vores App, så se at få opdateret til nyeste version 4.7.1.

Personalisering i søgninger og kategorier

Vi har personaliseret din søgning på AO.dk, så der fremkommer de varer du bestiller oftest. 

 

Opret de leveringsadresser du ofte bruger på AO.dk - 24 Maj 2017

Administrer dine leveringsadresser, så du kun får vist de relevante, når du skal skrive adressen, i afslutningsbilledet. Opret leveringsadresser og vælg om de skal ses på alle konti eller en bestemt, og klik på gem.

Du finder ”Dine leveringsadresser” her.

 

Benyt din seneste reference med et klik og spar tid på indtastningen - 24. maj 2017

Går du ofte og bestiller varer til den samme sag, så kan du nu spare tid på indtastningen. Vi har givet dig mulighed for at vælge dine 5 seneste referencer. Klik på ”Seneste” og den reference der sidst blev brugt, på din AO.dk bruger, vil fremkomme. Teksten vises i en dropdown, så hvis det ikke lige var de referencer du søgte kan du vælge ”Angiv anden”.

Funktionen er også tilgængelig i vores App, så se at få opdateret til nyeste version 4.7.1.

 

 

 

Adressefelt

 

Autocomplete af adresseindtastning - 5 Maj 2017

Indtastning af adresse har aldrig været nemmere. Start indtastning og vi fremsøger resultater for dig, så skal du ikke stave dig igennem en lang adresse. Du vælger adressen ved at benytte piletasterne og trykke Enter. Hvis du kender postnummeret, er det også muligt at skrive det først og derefter vejnavn, så bliver der sorteret på by først. Når du har valgt den rigtige adresse, så bliver det noteret på ordren.

Funktionen er også tilgængelig i vores App, så se at få opdateret til nyeste version 4.7.1.

 

Lagerstatus på udlejningsvarer - 5 Maj 2017

Under ”Lej udstyr” kan du nu se hvilke udlejningsvarer vi har på lager. Dette giver dig et overblik over hvad du kan leje her og nu, og du ringer ikke forgæves op til udlejningen.

Vi har yderligere lavet en oversigt over hvilke afdelinger, i AO, der har udlejning. Den findes her.

 

Kopier varenummer - 5 Maj 2017

Nu kan du kopiere et varenummer på en mere simpel måde end før. På AO.dk klikker du på varenummeret og frem kommer en knap, som kopierer varenummeret til din udklipsholder. Derefter er det lige til at kopiere ind der hvor du skal bruge det.

Funktionen er også tilgængelig i vores App, opdater til version 4.6.0.

 Kopi

 

Stemmesøgning i App - 2 Maj 2017

Ved søgefeltet i App har vi indsat en mikrofon. Tryk på den og begynd at sige navnet på den vare du søger. Tryk igen når du er færdig med at snakke. Jo mere du snakker til den, jo bedre bliver stemmegenkendelsen.

 

Kvik adgang til straksordrer i App - 2 Maj 2017 

Ved brug af vores App, har vi nu givet jer direkte adgang til at lave en af vores straksordrer, Straksleveringeller Straksafhenter. Telefonen finder selv din adresse via din lokation, derefter vælger du om varen skal strakslevereseller straksafhentesi nærmeste butik. Nu vil de viste varer være sorteret, så du kun ser varer der kan strakslevereseller straksafhentes.

Skynd dig at opdatere vores App, så du har den nyeste version 4.5.0. 

 

Kurven i App kan nu linke dig til produktsiden - 8 Marts 2017

Ved brug af vores App, har vi nu gjort det muligt at gå fra et produkt i kurven og ind på produktsiden. Vi har prøvet at spare dig for et par trin, da du før var du nødt til at fremsøge varen igen.

Skynd dig at opdatere vores App, så du har den nyeste version 4.4.0. 

App kurv produktside

 

I Åbne fakturaer vises nu et samlet resultat - 2 Marts 2017

Åbne fakturaer viser hvilke fakturaer virksomheden ikke har betalt, hvilken dato det skal betales til og hvilke kreditnotaer i evt. skulle have liggende. Vi har opdateret funktionen, så du nu kan se det samlede beløb oppe i højre hjørne.

Denne funktion kan kun ses af brugere med rettigheden ”Indehaver/Økonomiansvarlig”

Log ind boks

 

 Glemt kode eller brugernavn - 2 Marts 2017

På forsiden af AO.dk har du mulighed for at anmode om en ny kode i tilfælde af at du skulle have glemt den gamle. Hvis du har glemt dit brugernavn er det også muligt at få dette tilsendt.

 

Manuel opdatering af kontoudtog - 7 Februar 2017

Du kan nu hente dit kontoudtog på AO.dk når du skal bruge det. Dette gøres under Din konto – Kontoudtog. Der kan filtreres i hvilken periode du vil have vist kontoudtog fra eller du kan trykke på opdater og få vist alle kontoudtogene. Kontoudtogene hentes enkeltvis ved at trykke på kontonummeret i venstre side.

 Kontoudtog opdater

 

 

Ved glemt brugernavn kan du nu logge ind ved hjælp af telefonnummer eller 

mail - 7 Februar 2017

I tilfælde af at du skulle have glemt dit brugernavn, har du mulighed for at benytte dit telefonnummer eller mail som brugernavn. Men dette kan kun muligt hvis dit telefonnummer eller mail ikke bliver brugt på andre brugere.

 

Nu kan man sammenkoble Minuba og Freesoft med AO.dk - 7 Oktober 2016

Hvis man benytter Minuba eller Freesoft sagsstyring kan det kobles sammen med AO.dks kurv. Under menuen sagsstyring logger man sig ind på sit system, med det brugernavn og adgangskode man er tildelt fra sin udbyder. Herefter er det muligt at se alle sine sager og ligge materialerne direkte i kurven, så skal man ikke registrere dem igen. Ydermere bliver sagens materialer opdateret automatisk, om så man retter det på AO.dk eller ens sagsstyring.

Opdatering når returordrer laves direkte ud fra en faktura i oversigten – 7 Oktober 2016

På AO.dk, under ”Din Konto” kan man fremsøge sine fakturaer og nemt returnere de varer der er på fakturaen. Nu er det så blevet opdateret, således at alle referencer der er på fakturaen bliver ført med over på returordren.

 

Søg varer i en favoritliste – 7 Oktober 2016

I store favoritlister kan det være svært at huske hvilket toilet man har valgt til den pågældende sag. Det har vi gjort nemmere ved at give jer et søgefelt, som kun søger i varer der er på listen.

 

Filtrer i Område, Mærke og Produkt ved søgning – 7 Oktober 2016
Man har længe kunne filtrere i disse felter, dog har de været langt nede på siden. Nu har vi rykket de tre mest benyttede filtre øverst, da det giver bedst mening.

 

Sorter efter pris på en varesøgning – 7 Oktober 2016

Når der er filtreret en varesøgning med under 100 resultater kan man sortere i pris, så det bliver rangeret stigende. På grund af performance er barren sat til 100 resultater.

 

Kabelklip på straksafhentere – 7 Oktober 2016

Ved oprettelse af en straksafhenter på AO.dk, til afhentning i butikkerne, kan man fremadrettet bestille kabel i anbrud.

 

Køb af kabelanbrud online - 1. September 2016

En feature der længe har været efterspurgt, er nu blevet lanceret på AO.dk. Kabelanbrud kan vælges under lagerstatus på produktsiden.

 

Mere detaljeret købshistorik - 1. September 2016

 ​Købshistorik under "Din Konto" er blevet udvidet, så det giver et mere udspecificeret billede af ens køb. Du kan vælge at sortere i underkonti, år eller de fem varekategorier. De tre købskanaler viser brugen i procent og giver overblikket. Nederst kan du klikke rundt i varekategorierne og se hvor pengene er brugt. 

 

Hurtigere print af faktura - 1. Juli 2016

Når du søger fakturaer er det nu blevet hurtigere at printe eller gemme fakturaer, uden de skal åbnes først. Tryk på pilen og fakturaen bliver downloadet. Tryk på printerikonet og du bliver sendt direkte til udskrivningssiden.  

 

 

Søg varer på et specifikt lagersted - 1. Juli 2016

Nu kan du sortere lagersted, så når du søger finder den kun de varer fra den valgte butik. Man kan vælge områder eller regioner i tilfælde af du bor tæt på flere afdelinger. Dette skulle gøre jeres søgning hurtigere og mere præcis.

 

Restordre liste - 1. Juni 2016

Under "Din Konto" er fanen "Restordrer." Med denne funktion er der mulighed for at danne sig et overblik over restordrer, fordelt på projekter og evt. underkonti. Der er hermed mulighed for at få et overblik over leveringstid, samt eventuelt at få slettet nogle af dem der ikke længere skal bruges.

 

Kvik indtastning og indlæsning af fil til kurv - 1. Juni 2016 

Kvik indtastning ( Kvikkøb/scan) af varenumre er ikke nyt på AO.dk, men vi har gjort denne funktion mere synlig i bunden af Indkøbskurven. Kvik indtastning er for dig der kan hele varenummeret og dermed hurtigt kan komme videre med din ordre. Indlæsning af fil til kurv har derfor måttet vige pladsen og er nu placeret i højre menu.

 

Er du i tvivl om deadline for afsendelse af ordre via AO.dk? - 1. Juni 2016  

I toppen af AO.dk bliver vist deadline med nedtælling, dette er ikke nyt.
Det nye er at vi nu kun viser den deadline der er altuel for dig, baseret på din favoritkonto og dennes forvalgte leveringsmetode.
Hvis du ændrer din leveringsmetode ved afslutning af indkøbskurv, ændres denne dato også i toppen.

Kopi af følgeseddel til kvalitetsikring - 20. Maj 2016
Via fakturaoversigten er der mulighed for at hente kopi af følgesedler til brug for eksempelvis kvalitetssikring.
Fremsøg en enkelt eller flere ud fra sorterings mulighederne og print 
følgeseddel via "udskriv ordredokument" via "Hent/Udskriv"


Oversigt over åbne fakturaer - 20. Maj 2016 
Under "Din Konto" kan du via fanen "Åbne Fakturaer" fremsøge en nem oversigt
over åbenstående fakturaer. 
Du skal være indehaver/økonomi ansvarlig for at kunne dette.

 

Visning af Butik/Lager - 6. April 2016  
Vi har gjort visning af "er på lager i følgende butik" mere overskuelig.
Visningen er nu opdelt i regioner, se eksempel nedenfor.

 

Mulighed for flere kurve - 6. April 2016  

Via vores kurv-vælger er det muligt at lave op til 6 kurve og du kan navngive dem efter eget ønske.
Det betyder at du nu kan styre endnu flere indkøb af gangen og med mulighed for navngivning er det 
nemt at beholde overblikket
.


Mulighed for at ændre ansvarlig på favoritliste - 2. Marts 2016  

Favoritlister tilhørende én selv kan man nu ændre til at en anden er ansvarlig for denne.
På listesiden gøres dette ved at vælge "omdøb" udfor listen der skal ændres.
Administrator(-er) kan ændre på alle favoritlister på tværs af alle brugere.
Derudover vises dit navn altid øverst i sorteringsfeltet, så der ikke skal scrolles langt ned, for kun at få vist egne lister.

 

Medtag inaktive konti i søgning - 2. Marts 2016
På Faktura- Kontoudtog- og Købshistorik siden, vises ved søgning nu kun aktive konti
(underkonti). Hvis inaktive konti skal medtages i søgning, tilvælges det.

 

Re-design af produktsider - 2. Marts 2016
Alle produktsider er ændret og der er gjort bedre plads til relaterede varer, som nu er placeret i højre side. Ligeledes er hele varebeskrivelsen altid synlig.


Overtage kurv fra anden bruger - 3. Februar 2016  
Alle brugere i firmaet med Administrator rettighed har nu muligheden for at overtage
kurv og dermed færdiggøre bestillingen for en anden bruger i samme firma.
Dette gør at du nu har muligheden for at følge med i alle bestillinger.
Funktionen ligger under Din Konto - Overtag Kurv, her listes de brugere der har 
varer i kurven, samt om det er kurv 1 eller 2

Favoritlister låses for redigering - 3. Februar 2016  
Alle favoritlister er nu låst og kan kun redigeres af Opretter eller Administrator
i firmaet.
Dette sikrer jer imod at andre kan slette eller tilføje varer, på en liste der for eksempel
bruges til projektstyring.
Alle lister er, som tidligere, stadig åben til at bestille fra / lægge i kurv fra.

Varedatablade dannes i én fil pr. sag - 3. Februar 2016
I kurven, under Favoritter eller i Fakturaoversigten er det nu muligt at danne
Excel fil med links til samtlige datablade på den liste der fremsøges.
Dette er en stor hjælp til for eksempel Kvalitetssikring.
Fremsøg den liste du ønsker og vælg " Excel-Oversigt med datablade"
i menuen til venstre.

Mulighed for forklaring på Q&A siden - 13. Januar 2016    
Din mening er vigtig for os !
På Q&A siden er der tilføjet felt til at skrive til os hvis det man
søgte ikke er fyldestgørende nok og derved svarer NEJ til om svaret hjalp.

 

Stregkode type EAN på hyldeforkanter - 13. Januar  
Ved print af hyldeforkanter er det nu muligt at vælge at få EAN stregkode 
på. Søgning på AO indkøbsnummer - 13. januar 2016

I Ordreoversigt og Fakturaoversigt er det muligt at søge på AO ´s indkøbsnummer
i de tilfælde hvor vi sender varer direkte fra en leverandør,
Nummeret vil fremgå på følgesedlen fra den pågældende leverandør.
På denne måde kan i nemt og hurtigt se hvilken sag varen er bestilt til hos AO. 


Returnering af varer via Fakturaoversigt – 9. december 2015 
Ved returnering af varer via fakturasiden, tager vi nu den korrekte konto (underkonto) med til retursiden. Dette gør returneringen hurtigere, da de korrekte data vises så snart man kommer til retursiden. Se fakturaoversigten her

 

Infoboks centreres – 9. December 2015
Infoboksen er flyttet fra øverste højre hjørne til midt på siden. Dette sikrer, at der ikke overses vigtig info i forbindelse med ordre osv.

 

Skift mellem hovedkonti - 4. November 2015  

En bruger har nu mulighed for nemt og hurtigt at skifte imellem forskellige hovedkonti.
Der oprettes en bruger til hvert af de forskellige firmaer, og derefter ”knyttes” de sammen.

 

AO Mobil udvikling - 7. Oktober 2015  

AOMobil app har fået et ansigtsløft. Følgende hovedpunkter er tilført denne løsning:
- iPad-version
- Autoforslag når der søges
- Tilbudsmarkering på varer
- Filtrere listevisninger

Udviklingen er foreløbig rullet ud på IOS og vil senere på året ligeledes blive rullet ud til ANDROID

 

Alternativ vare vises - 7. Oktober 2015   
Ved valg af vare der er udgået vises nu alternativ vare, eller hvor den udgåede vare kan hentes, i de tilfælde hvor den fortsat kan købes i een af vore butikker.

 

Fremsøgning af vare i Returvarer - 7. Oktober 2015   

Under Returvarer kan nu fremsøges EAN varenumre.

 

Kontoudtog o.a. til email - 7. Oktober 2015   
Under Firmaoplysninger ses nu hvilken mailadresse vi sender kontoudtog og fakturaer til.

 

Fakturanummer til vare returnering - 3. September 2015 
Fremsøgning af faktura under Fakturaoversigt med efterfølgende valg af "send varer retur". Her medtages nu den valgte faktura til vores returside, således at det ikke skal fremsøges igen.

 

Visning af administrator og firmaoplysning - 5. August 2015  
Alle brugere kan nu se hvem der er administrator i firmaet, samt finde firmaoplysninger under Indstillinger.

 

Produktvarianter - 5. August 2015
Gør det muligt at have overblik over flere produkter på een gang, fx. fremsøges en T-shirt eller et par strømper, og på selve produktbladet kan lægges den ønskede str. osv. i kurv uden at skulle indtaste det (de) specifikke varenumre for hver str.

 

Bundles på produktsider - 5. August 2015  
Bundles gør det muligt at lægge flere varer i kurven på een gang, det vil være varer der altid bruges sammen, fx. Toilet, tilslutningsslange, sæde osv. Disse lægges gradvist på AO.dk henover efteråret 2015.
Bundles findes ved at gå ind på et specifikt produktblad.

 

Samlet indgang til tilbud i alle kategorier - 5. August 2015  
I menu linien ligger nu Tilbud. Vælges denne, kommer man til oversigt over tilbud i alle kategorier, dvs. VVS, EL, VA, Værktøj og VAGA.

 

Levering med Post Danmark - 5. August 2015
Der er nu mulighed for at få varer leveret med Post Danmark, dette dog kun for varer op til 30 kg ialt. AO.dk hjælper med at beregne volume og vægt, således at man bliver gjort opmærksom på hvis varen ikke er postegnet, eller den samlede vægt i kurv overstiger de 30 kg.


Leveringsomkostninger - 8. Juli 2015   
Der fremgår nu mere tydeligt, inden afslutning af ordre, hvilke omkostninger der bliver pålagt ordren.

Dette sker efter valg af leveringsform på leveringsinformations siden, derved vil der nederst på siden under vare valg fremgå disse info, med beløb.

 

Kontosaldo - 8. Juli 2015 
Det er nu muligt at følge aktuel saldo på kontoen, saldoen opdateres løbende.
Kontosaldo findes under "din konto", i menuen til venstre vælges "Kontosaldo".
I dette billede vil også være vist kontoens kreditmax, hvis det er aktuelt.
For at kunne se disse info skal brugeren have en speciel rettighed. Se info på siden.

 

Favoritliste udfra AO  tilbuds-/ ordrenummer - 4. Juni 2015

Via favoritliste siden er det nu muligt at danne en liste udfra et AO tilbuds - eller ordrenummer. Opret en ny favoritliste på oversigten over dine favoritlister.

 

Sikkerhedsdatablade - 4. Juni 2015
Det er nu muligt at hente sikkerhedsdatablade på de produkter, hvor dette er påkrævet. Databladet kan fremsøges ved i bunden af siden at vælge "Produkter og leverandører", under denne fane ligger sikkerheds datablade.
Du kan også finde sikkerhedsdatabladene her

 

Samlevering - 4. Juni 2015
Ved afslutning af ordre hvor der er restordre på enkelte varer, er det muligt at vælge samlet levering. Dette betyder, der ved dette valg ikke leveres varer fra den pågældende ordre, før alle varer er klar til en samlet levering.

 

Nyt returflow - 4. Juni 2015
Vores returflow er blevet optimeret og ser nu en smule anderledes ud. Det er muligt at sende varer retur fra flere fakturaer samlet, og der skal nu også vælges returemballage. Se varer retur her

 

El Rabatfil - 5. Maj 2015
Filen er nu mulig at hente via "Din Konto" > "Filer". Vær dog opmærksom på at det kræver speciel rettighed. Find din el-rabatfil her

 

Favoritkonto - 5. Maj 2015
Det er nu muligt at sætte sin favoritkonto under brugerstyring. Derved vises automatisk priser og andre aftaler hele vejen rundt på siden, gældende for denne sag/underkonto. Det samme gælder ved afslutning af ordre, samt ved faktura og ordreoversigt visning.

 

Mulighed for valg af udsalgspris visning - 24. Marts 2015

I de tilfælde hvor man står hos slutbruger og skal vise produkter, har man nu mulighed for ved et enkelt klik kun at vise udsalgspriser.
Dette gøres nemt og enkelt som vist her.

 

Notifikation ved levering - 24. Marts 2015
Under Brugerstyring kan der nu vælges hvorvidt man vil have mail eller sms ved fx.levering af restordre. Mail og eller sms sendes idet fragtmanden har aflæsset varen på leveringsadressen. Som udgangspunkt er man sat op til mail ved restlevering. Ved afslutning af ordre har man desuden mulighed for, kun gældende for den enkelte ordre, at vælge anden notifikation end standard.

 

Valg af leveringsadresse er blevet nemmere – 9. Marts 2015
Vi har lagt begge muligheder øverst i feltet "leveringsadresser" og navngivet dem tydeligere.

 

Generere PDF katalog fra indkøbskurven – 9. Marts 2015
Det er nu muligt at danne PDF direkte i indkøbskurven, sådan som man hidtil har kunnet under Favoritter. Man får mulighed for, direkte i funktionen, at lave overskriften til kataloget inden det dannes.

 

To indkøbskurve - 20. Januar 2015
Det er nu muligt at have to indkøbskurve med varer på AO.dk. Man vælger via pilen til højre i kurv-knappen, hvilken kurv der skal være aktiv.

Med to kurve kan man for eksempel have en indkøbskurv, som man går og fylder op i løbet af dagen, og den anden kurv kan man bruge til at lave en straksafhenter på nogle ting, man har behov for at hente nu og her i en af AO's butikker.

I AO.dk mobil app'en vises kun en kurv. Og det er den kurv, som man aktuelt har valgt som aktiv på AO.dk.

 

Nyt format til udskrivning af stregkoder - 12. November 2014
Vi har ændret det format, som man kan skrive vores standard stregkoder ud på. Formatet passer nu til det format, som hedder Avery 3421.
Du kan lave stregkodelister ud fra favoritlister og ud fra indkøbskurven.

 

Se liste over dine mest købte varer - 3. November 2014
Under menupunktet 'Favoritter' kan du nu se en Top 200 liste over dine mest købte varer hos AO. Listen bliver opdateret hver weekend - se din listen her

 

Forbedringer til fakturaoversigten - 30. Oktober 2014
Det er nu muligt at se en opsummering af antal fakturaer og total sum i forhold til den liste af fakturaer man har søgt på.Vi har også tilført en kolonne, der viser kontonr. for de enkelte rækker i fakturaoversigten, samt optimeret siden så den nu kører en del hurtigere.

 

Kontoudtog - 29. Oktober 2014 
Dine kontoudtog er nu synlige på AO.dk - se dem her

 

Print uden billeder - 21. Oktober 2014
Alle sider på AO.dk er generelt gjort mere printvenlige og nu er det også muligt at lave en udskrift uden billeder af sin bestilling eller en vare. Dermed er det nu muligt at lave en udskrift med det hele, en udskrift uden priser samt en udskrift uden billeder.

  

Købshistorik - 7. Oktober 2014
Under "Din Konto" er det nu muligt at se din købshistorik på en graf. Købshistorik indeholder alene fakturerede ordrer - men ikke ordrebeholdning. 

Du kan se den totale historik eller historikken for en eller flere af dine konti.

Se din købshistorik her

   

Skift mellem dine konti - 7. Oktober 2014
Har du flere underkonti tilknyttet din hovedkonto, kan du nu overalt på ao.dk skifte mellem dine konti, så du kan se de rette priser på den enkelte konto.
Du skal have din AO konsulent til at sætte dig op til denne funktion.

  

Dan-Kalk filer - 30. September 2014
Nu er det muligt at uploade Dan-Kalk filer i indkøbskurven samt på favoritlister. Den den mdåe kan man hurtigt danne en favoritliste eller lægge varer i indkøbskurven, når man har dem liggende i en Dan-Kalk fil.

 

AO.dk Mobil App synkroniserer nu med AO.dk - 29. September 2014
AO.dk Mobil App har i en periode ikke synkroniseret med det nye AO.dk, men det gør den nu igen, så dine favoritter, leveringsadresser og varer i kurven er identiske. Har du haft forskellige adgangskode på AO.dk. og AO.dk Mobil App, skal du i fremtiden kun bruge dit AO.dk adgangskode til at logge på både AO.dk og AO.dk Mobil App.

 

Sortering i kataloger og stregkodelister - 2. September 2014

Vi har indsat en valgmulighed, når du laver et katalog eller en stregkodeliste, hvor du kan vælge i hvilken rækkefølge varene skal vises i kataloget eller på listen.