FEJLSTRØMSAFB HPFI 40A 2P 30MA

FEJLSTRØMSAFB HPFI 40A 2P 30MA

Varedata

Vare nr
5322519588
EAN nr
4015082354275
UNSPC
41113645
Mærke
Andet
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
235427
Rabatgruppe
25321

Beskrivelse

Stødstrømssikker udførsel op til 250A til boliger m.m.
Nultilslutning i højre side.
Kun 80mm høje.
Fejlstrømsafbrydere er en beskyttelsesforanstaltning, som indsættes i elektriske anlæg for at beskytte mennesker og dyr mod berøringsfare. Afbryderen indeholder en
sumstrømstransformer, en udløsespole og en afbrydermekanisme. I en installation uden lækeller fejlstrømme er den vektorielle sum af strømmen i fase- og nulleder lig med nul. Ved en isolationsfejl vil sumstrømstransformatoren registrere en sumtrøm, som er forskellig fra nul. Derved induceres en spænding i sekundærviklingen, som vil bringe afbrydermekanismen til udløsning.
Fejlstrømsafbrydere af type A er følsomme overfor pulserende jævnstrømme og kan derfor
også afbryde ved andre fejlstrømme end rent sinusformede. Moellers 2-polede
fejlstrømsafbrydere fås med mærkeudløsestrøm på 10, 30, 100, 300 eller 500mA. Markedets mindste byggehøjde på kun 80mm giver god plads til ledninger. Tilslutning på begge sider for enten faseskinne eller ledning sikrer en fleksibel installation. Netsiden kan vælges frit for oven eller for neden. Stort tilbehørsprogram med eksempelvis. hjælpe- og signalkontakter.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.