FLEXEL STIKK.ENHED TRIPEL VENS

FLEXEL STIKK.ENHED TRIPEL VENS

Varedata

Vare nr
1017035025
EAN nr
5703302087483
UNSPC
39121500
Mærke
LK
Salgsforpakning
1/10 stk
Leverandørens varenr
601A6413
Rabatgruppe
21072

Beskrivelse

Denne komplette stikkontaktenhed med afgrener leveres færdigkonfektioneret til montering på det snoede fladkabel og er beregnet til installationer i gulvsystemer, installationskanaler, elsøjler, kabelbakker samt via montageprofiler. På anfordring kan den formonterede enhed leveres med flere sammenkoblede tripelstikkontakter eller i andre kabellængder.

Stikkontaktdelen er opbygget efter et helt nyt koncept, hvor de enkelte stikkontaktbrønde kan drejes 40º til begge sider af længdeaksen. Denne mulighed kan med fordel udnyttes i kanaler med mindre volumen, samt i fritstående el-søjler.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.