{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Visuelt IR Termometer VT04

Visuelt IR Termometer VT04

Varedata

Vare nr
2098678277
EAN nr
0095969678278
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
4366444
Rabatgruppe
22091

Beskrivelse

FLUKE VT04 har samme funktionalitet som Fluke VT02 plus:
• Kraftfuld opløsning med PyroBlend® Plus optikken
• Klassens bedste synsfelt: 28° x 28° (40% bredere for snævre steder)
• 4 gange skarpere billeder
• Funktioner til alarm og tidsforløb
• Høj/Lav temperaturalarm - Find hotspots på sekunder med alarmfunktion
• Tidsforløb, når der tages billeder - Overvåg udstyr automatisk over tid
• Automatiseret alarmovervågning - Automatisk optagelse af billeder efter en alarm er blevet udløst

1. Mål med sikkerhed
Da traditionelle infrarøde termometre kun måler gennemsnitsværdier, er det ofte umuligt at vide med sikkerhed, hvad du i virkeligheden måler. Med det visuelle VT02 termometer fra Fluke får du et visuelt billede af, præcist hvad du måler.

2. Find problemer med det samme
• Slip for pen, papir og skriveplade. Fluke VT02 gemmer med det samme et kombineret infrarødt og normalt billede med hver enkelt billedoptagelse! Med ét kombineret billede får kunderne det samlede overblik, hvor de kan sammenligne aflæsninger fra forskellige datoer, så de sparer værdifuld tid og i sidste ende penge.
• Fluke VT02 har en NÆR/FJERN funktion, der ikke er tilgængelig på andre produkter. NÆR/FJERN gælder kun for Fluke visuelle IR termometre og gør det muligt for brugeren at tage samtidige visuelle billeder med det termiske kamera til varmekortbilleder, der er nøjagtigt tilpasset både tæt på, ≤ 23 cm ( 9 ), med NÆR funktionen, og længere ude med FJERN funktionen. Intet andet produkt kan prale med denne NÆR funktion til justering af visuelle og termiske varmekort, der giver dig mulighed for at komme tæt på og dokumentere den præcise placering af problemet.

3. Præcis bestemmelse med varme og kolde markører
• Hurtig og nem registrering med varme og kolde sporinger giver dig mulighed for at identificere temperaturkilden. Når du ser et varmt eller koldt sted, kan du gemme billedet med temperaturudlæsningen og identificere den nøjagtige placering ved hjælp af kombinationen af fuld varme og fuld visuel.

4. Dokumenter problemer med SmartView® software – en genial måde at sælge dig selv på
• Det er lige så effektivt at oprette en professionel rapport med Smartview® softwaren som med selve VT02-værktøjet. Dine kunder kan formidle de problemer, de har fundet, eller dokumentere de reparationer, der er udført.

5. Fejlfind effektivt
• Det største teknologiske fremskridt er muligvis, at Fluke har gjort det så enkelt at oprette og kombinere billeder. Fluke VT02 er kompakt og intuitivt, og dets fokusfri peg og skyd-design begynder at finde problemer med det samme med intet eller meget lille behov for oplæring.
• Udvid diagnosticeringstjenesten med det visuelle infrarøde termometer. Den, der først finder problemet, er ofte den, der er ansvarlig for, at problemet bliver løst. Det er ikke nær så overbevisende at fortælle nogen, at der er et problem, som at dokumentere det med et normalt billede kombineret med et varmekort. Med VT02's utroligt lave pris kan dine kunder tilføje en service med høj profitmargen og gå fra at købe ét termisk kamera til et værktøj, der udbygger virksomheden, til hver interessent.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også