Lystester til fluorescerende lys 1000FLT

Lystester til fluorescerende lys 1000FLT

Varedata

Vare nr
2098724765
EAN nr
0095969724760
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
4472387
Rabatgruppe
22090

Beskrivelse

Den mest komplette lystester, der hjælper med at spare tid og reducerer omkostninger. Med Fluke 1000FLT kan du udføre 5 tests med 1 kompakt værktøj. Hvis dit job indebærer at du har mange fluorescerende lys, der alle skal vedligeholdes, er Fluke 1000FLT et uundværligt redskab. Med denne tester, kan du spare meget tid og mange penge.

• Tag testen, og spar tid på undersøgelsen af de fluorescerende lys
Spar tid og reducer omkostningerne ved at anvende en enkelt test, der udfører alle de væsentlige lystests på mindre end 30 sekunder.
• Lampetest: Test en pære, uden at skrue den ud
• Test af ballast: Find ud af om ballasten virker
• Berøringsfri spænding: Tjek hurtigt, om der er spænding
• Test af gennemgang i stikben: Test om der er gennemgang i glødetrådene
• Test af ballasttype: Find ud af, om ballasten er elektronisk eller magnetisk, uden at skille den ad – find ud af, om ballasten spilder energi

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.