Trådløst multimeter 3000 FC sand RMS

Specifikationer

Kan straksleveres
Ja
Produkt
Multimeter

Varedata

Vare nr
2098692059
EAN nr
0095969692052
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 STK
Leverandørens varenr
4401595
Rabatgruppe
22090

Beskrivelse

Alle fakta, mens du er i felten med Fluke Connect™ app og ShareLive™ videoopkald.

Med præcision, pålidelighed og brugervenlighed er Fluke 3000 FC trådløst multimeter den ideelle løsning for professionelle teknikere. Fluke 3000 FC er testet uafhængigt til sikker brug i KAT IV 600 V/KAT III 1000-V-miljøer, og det har alle de funktioner, du skal bruge for at fejlfinde og reparere mange problemer i elektriske og elektroniske systemer.

Fluke 3000 FC giver dig sand RMS-spændings- og strømmålinger, 6000-trins opløsning, manuelt og automatisk områdeskift og kan foretage frekvens-, kapacitans-, modstands-, gennemgangs- og diodemålinger. Desuden har Fluke 3000 FC en høj basisnøjagtighed på 0,09 %, og det digitale display viser op til tre sekundære målinger fra fjernmoduler, og har en klar hvid baggrundsbelysning.

Du kan arbejde sikkert i nærheden af eltavler.
Med Fluke 3000 FC sand RMS trådløst multimeter og de trådløse Fluke Connect testværktøjer er det værktøjerne og ikke din krop, der er i nærheden af eltavler med spænding. Det er enkelt. Afbryd blot strømmen til eltavlen, åbn panelet, mens du bærer personligt sikkerhedsudstyr, og tilslut fjernmodulerne, uanset om det er spændingsmoduler, strømtænger, fleksible strømsløjfer eller termometre. Aflæs derefter resultaterne på det trådløse multimeter 3000 FC i en sikker afstand. Du kan få vist målingen fra metret plus målingerne fra op til 3 trådløse moduler, samtidig med at du reducerer risikoen for lysbue ved at holde afstand til farlige målesituationer.

Og endnu bedre, så kan de trådløse multimetre i Fluke 3000 FC serien sende måledata til din smartphone, så du kan gemme og dele målinger fra felten med dit team, uanset hvornår, uanset hvor.

Du skal ikke lade dig slå ud, mens du prøver at forfølge sammenhængende hændelser.
Timing er det vigtigste, når du prøver at finde årsagen til et komplekst problem. Ofte er du nødt til at foretage en måling på ét sted og se aktiviteten i en anden del af systemet på samme tid. Det problem har vi løst med Fluke Connect – du skal blot tilslutte dine fjernbetjente moduler på én placering, så kan du foretage dine målinger på op til 20 meters afstand med multimetret Fluke 3000 FC. Du kan se vekselvirkningen mellem dine fjerntestpunkter på én enkelt skærm og i realtid. Du kan endda downloade dataene til en pc til yderligere analyse.

Andre muligheder med Fluke Connect:
Tilføj din bærbare computer, og gå fra logning til analyse og diagnose.
Registrer over tid ved hjælp af de trådløse Fluke Connect moduler, og overvåg ændringer i kredsløbsbelastningen i en time, i et skift eller i en uge.
Brug den trådløse Fluke Connect USB-adapter til at indsamle de loggede data fra fjernmoduler ved at gå forbi et arbejdende modul og downloade de loggede data.
Udfør analyser på din pc, og del resultaterne ved hjælp af Fluke Cloud™ lagring og ShareLive™ videoopkald. Få vist data og grafer, så du kan få input fra teammedlemmerne.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på