{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  Trådløst multimeter 3000 FC sand RMS

  Trådløst multimeter 3000 FC sand RMS

  Specifikationer

  Kan straksleveres
  Ja
  Produkt
  Multimeter

  Varedata

  Vare nr
  2098692059
  EAN nr
  0095969692052
  UNSPC
  41110000
  Mærke
  Fluke
  Salgsforpakning
  1/1 STK
  Leverandørens varenr
  4401595
  Rabatgruppe
  22090

  Beskrivelse

  Alle fakta, mens du er i felten med Fluke Connect™ app og ShareLive™ videoopkald.

  Med præcision, pålidelighed og brugervenlighed er Fluke 3000 FC trådløst multimeter den ideelle løsning for professionelle teknikere. Fluke 3000 FC er testet uafhængigt til sikker brug i KAT IV 600 V/KAT III 1000-V-miljøer, og det har alle de funktioner, du skal bruge for at fejlfinde og reparere mange problemer i elektriske og elektroniske systemer.

  Fluke 3000 FC giver dig sand RMS-spændings- og strømmålinger, 6000-trins opløsning, manuelt og automatisk områdeskift og kan foretage frekvens-, kapacitans-, modstands-, gennemgangs- og diodemålinger. Desuden har Fluke 3000 FC en høj basisnøjagtighed på 0,09 %, og det digitale display viser op til tre sekundære målinger fra fjernmoduler, og har en klar hvid baggrundsbelysning.

  Du kan arbejde sikkert i nærheden af eltavler.
  Med Fluke 3000 FC sand RMS trådløst multimeter og de trådløse Fluke Connect testværktøjer er det værktøjerne og ikke din krop, der er i nærheden af eltavler med spænding. Det er enkelt. Afbryd blot strømmen til eltavlen, åbn panelet, mens du bærer personligt sikkerhedsudstyr, og tilslut fjernmodulerne, uanset om det er spændingsmoduler, strømtænger, fleksible strømsløjfer eller termometre. Aflæs derefter resultaterne på det trådløse multimeter 3000 FC i en sikker afstand. Du kan få vist målingen fra metret plus målingerne fra op til 3 trådløse moduler, samtidig med at du reducerer risikoen for lysbue ved at holde afstand til farlige målesituationer.

  Og endnu bedre, så kan de trådløse multimetre i Fluke 3000 FC serien sende måledata til din smartphone, så du kan gemme og dele målinger fra felten med dit team, uanset hvornår, uanset hvor.

  Du skal ikke lade dig slå ud, mens du prøver at forfølge sammenhængende hændelser.
  Timing er det vigtigste, når du prøver at finde årsagen til et komplekst problem. Ofte er du nødt til at foretage en måling på ét sted og se aktiviteten i en anden del af systemet på samme tid. Det problem har vi løst med Fluke Connect – du skal blot tilslutte dine fjernbetjente moduler på én placering, så kan du foretage dine målinger på op til 20 meters afstand med multimetret Fluke 3000 FC. Du kan se vekselvirkningen mellem dine fjerntestpunkter på én enkelt skærm og i realtid. Du kan endda downloade dataene til en pc til yderligere analyse.

  Andre muligheder med Fluke Connect:
  Tilføj din bærbare computer, og gå fra logning til analyse og diagnose.
  Registrer over tid ved hjælp af de trådløse Fluke Connect moduler, og overvåg ændringer i kredsløbsbelastningen i en time, i et skift eller i en uge.
  Brug den trådløse Fluke Connect USB-adapter til at indsamle de loggede data fra fjernmoduler ved at gå forbi et arbejdende modul og downloade de loggede data.
  Udfør analyser på din pc, og del resultaterne ved hjælp af Fluke Cloud™ lagring og ShareLive™ videoopkald. Få vist data og grafer, så du kan få input fra teammedlemmerne.

  Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os  Andre købte også