Fluke Tester sæt 1000FLT/T5-600

Fluke Tester sæt 1000FLT/T5-600

Varedata

Vare nr
2098803013
EAN nr
0095969803014
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
4709827
Rabatgruppe
22090

Beskrivelse

Den hurtige og enkle løsning til grundlæggende elektrisk test.
Fluke 1000 FLT er den eneste tester, der kan udføre alle fem væsentlige belysningstests (lampe, ballast, berøringsfri spænding, gennemgang i stikben og ballast-typen) i ét kompakt værktøj – og på under 30 sekunder!
Flukes 1000 FLT lysstofrørstester er nu på tilbud sammen med T5-600 spændings- og gennemgangstesteren med en samlet besparelse på 14-15%

Den mest komplette lampetester, der hjælper med at spare tid og reducerer omkostninger. Med Fluke 1000FLT kan du udføre 5 tests med 1 kompakt værktøj. Hvis dit job indebærer at du har mange fluorescerende lys, der alle skal vedligeholdes, er Fluke 1000FLT et uundværligt redskab. Med denne tester, kan du spare meget tid og mange penge.

• Tag testen, og spar tid på undersøgelsen af de fluorescerende lys
Spar tid og reducer omkostningerne ved at anvende en enkelt test, der udfører alle de væsentlige lystests på mindre end 30 sekunder.
• Lampetest: Test en pære, uden at skrue den ud
• Test af ballast: Find ud af om ballasten virker
• Berøringsfri spænding: Tjek hurtigt, om der er spænding
• Test af gennemgang i stikben: Test om der er gennemgang i glødetrådene
• Test af ballasttype: Find ud af, om ballasten er elektronisk eller magnetisk, uden at skille den ad – find ud af, om ballasten spilder energi


Med den elektriske tester Fluke T5 kan du kontrollere spænding, gennemgang og strøm med ét kompakt værktøj. Du skal blot vælge volt, ohm eller strøm og testeren gør resten af arbejdet. OpenJaw™ strømmåling giver dig mulighed for at kontrollere strøm på op til 100 A - uden at afbryde kredsløbet. De solide testledninger kan nemt pakkes bag på testeren, hvilket gør det nemt at bære T5 i dit værktøjshylster. De aftagelige SlimReach™ testledninger er tilpasset nationale elektriske standarder. Det er muligt at anvende ekstra tilbehør, f.eks. næb og specialprober, sammen med testledningerne. Ved hjælp af det ekstra H5 hylster kan du sætte T5 fast i dit bælte. T5-600 klarer spændinger op til 600 V

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.