ABB-Welcome Fordeler til video-svartelefoner M2304-02

Varedata

Vare nr
2182802315
EAN nr
6955891805422
UNSPC
43221525
Mærke
ABB
Salgsforpakning
1/1 STK
Leverandørens varenr
2TMA210160B0001
Rabatgruppe
22145

Beskrivelse

Fordeler til ABB-Welcome-dørtelefonsystemer med video-svartelefoner. Fordeleren anvendes i ABB-Welcome-systemer med video-svartelefoner, og skal benyttes hver gang bus-forbindelsen deles/forgrenes. Et typisk installationseksempel er en trappeopgang hvor fordeleren placeres i kælderen (ofte sammen med systemets strømforsyning), og herfra fremføres én bus-forbindelse til lejlighederne i venstre side af opgangen, mens en anden bus-forbindelse forsyner lejlighederne i højre side af opgange. Fordeleren har fire udgange, og der kan anvendes et ubegrænset antal fordelere i et system.

Fordeleren er designet til montage i fx en europadåse eller membrandåse, men kan også monteres på DIN-skinne i kombination med

ABB-Welcome er et alsidigt dørtelefonsystem i smukt design. Uanset om ønsket er krystalklar lyd, knivskarp video eller en kombination af begge, er ABB-Welcome den perfekte løsning i trappeopgange hvor simpel installation, lynhurtig konfiguration og intuitiv betjening prioriteres højt. Systemet kommunikerer via en 2-leder-busforbindelse, og er således skræddersyet til både nybyggeri og renovering.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på