Fuga trækafbryder korrespondance m/LED 16AX 250V uden afdækning

Fuga trækafbryder korrespondance m/LED 16AX 250V uden afdækning

Specifikationer

Produkt
Trækafbryder
Serie
Fuga

Varedata

Vare nr
1017058332
EAN nr
5703302159517
UNSPC
39121500
Mærke
LK FUGA
Salgsforpakning
10/10 stk
Leverandørens varenr
542D0309
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

Er forsynet med bladfjeder for trykkontakt og leveres med 2 meter nylonsnor.Træk impuls afbryder med hvid programerbar LED lampe.Afbryder for bolig eller tilsvarende faste installationer max 16 A.Den primære befæstigelse i dåser og underlag sker via de medleverede klostykker. Den sekundært via skrue for teknisk monteringsramme i front af dåse. Tertiært via skruetårne i bund af dåse.Er egnet til planforsænket montage i dåser for indmuring, indstøbning- og til isætning forfra, dåse til lette skillevægge samt på underlag og panelunderlag.Montage i FUGA rammer.Leveres med programerbar hvid LED lampe. LED lampeforbrug: 0,18 W. Den primære befæstigelse i dåser og underlag sker via de medleverede klostykker sekundært kan der tilkøbes afbryderskruer.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.