Fuga udtag til 1xF-Connector 1M uden afdækning

Fuga udtag til 1xF-Connector 1M uden afdækning

Specifikationer

Serie
Fuga
Modul
1
Produkt
Udtag - F-connector

Varedata

Vare nr
1088009394
EAN nr
5703302158473
UNSPC
56111901
Mærke
LK FUGA
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
588D0091
Rabatgruppe
21072

Beskrivelse

Anvendes til radio & TV installation samt SAT modtager.Anvendes til radio & TV installation samt SAT modtager. Enkelt og montagevenlig mellemled, hvor kablets centerleder anvendes som kontaktstift på F-konnektorerne. Enkelt og montagevenlig mellemled, hvor kablets centerleder anvendes som kontaktstift på F-konnektorerne. Mellemledet er opbygget med indvendig skrueEnkelt og montagevenlig mellemled, hvor kablets centerleder anvendes som kontaktstift på F-konnektorerne.Mellemledet er opbygget med indvendig skrueløs kontaktklemme for kablets centerleder og udvendig gevind for påskruning af F-konnektorer.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.