FUGTMÅLER ELMA MOISTEC

FUGTMÅLER ELMA MOISTEC

Varedata

Vare nr
6398958952
EAN nr
5706445720019
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
5706445720019
Rabatgruppe
26301

Beskrivelse

Den nye Elma Moistec ”to i én”, er et let betjent måleinstrument til bestemmelse af fugtindholdet i de gængse træsorter samt penetrerbare byggematerialer.

Elma Moistec ”to i én”, er det ideelle instrument for alle der arbejder med bygningsvedligeholdelse og tilstandskontrol. For en række håndværkere, så som malere, er det velegnet når man skal afgøre om træværk eller facadebeklædninger er tørre nok til at bliver overfladebehandlet, størrelsen på instrumentet gør det er nemt, at have med over alt og anvendelsen er meget simpel. Elma Moistec er naturligvis forsynet med et let læseligt
display og auto-sluk.

Elma Moistec leveres komplet inkl. batteri, neckstrap og vejledning.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.