{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

AO.dk går på pinseferie

AO.dk opdateres fredag den 18. maj fra kl. 17.00 og frem til mandag den 21. maj.

Det er ikke muligt at lægge ordrer i denne periode. Hverken på AO.dk eller i appen.

Vh

AO.dk teamet

FUGTMÅLER HM8

FUGTMÅLER HM8

Varedata

Vare nr
6398958965
EAN nr
5706445720002
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
5706445720002
Rabatgruppe
26301

Beskrivelse

Elma Instruments præsenterer nu en helt ny fugtmåler til beton og cementmaterialer, som fungerer ved simpel ”instrumentspålæggelse”. Der er ikke nogen elektroder som skal bores ned i gulvet eller andre uhensigtsmæssige procedurer, som man skal tage højde for. Man indstiller simpelthen bare instrumentet til det materiale som der skal måles på, og herefter trykker man på ”ON”.

Skal man eksempelvis til at lægge et trægulv oven på beton er det særdeles vigtigt, at man kender betonens fugtighed før gulvet bliver lagt. At ligge et trægulv ovenpå et betongulv som er for fugtigt kan nemlig vise sig at få fatale følger.

Ved påståede/mulige fugtskader i badeværelser hvor der tilsyneladende trænger vand ind bag ved fliserne, kan man med dette instrument hurtigt påvise, om og i givet fald hvor der er fugt bag ved fliserne. Der kendes eksempler på gummifuger i nyerekonstruerede brusenicher, som ikke holder tæt, og hvor der ikke er anvendt en fugtmembran på væggene før fliserne er opsat. I sådanne tilfælde vil der trænge fugt ind bag ved fliserne, og med det nye instrument kan dette påvises ganske enkelt.

Betonfugtighedsmåleren er konstrueret til hurtig og nøjagtig måling af fugtighedsprocent i beton, cement o.l. Funktionsprincippet er måling af elektrisk modstand ved udsendelse af et lavfrekvent signal gennem materialet. Den målte elektriske modstand omsættes til en fugtighedsprocent, som herefter kan aflæses på instrumentets skala. Instrumentet har en skala med 6 gradueringer der indikerer materialets densitet i kg/m3. Denne skala indikerer materialets densitet fra 1600 kg/m3 helt op til 2600 kg/m3.

Elma HM8 leveres komplet med gummibeskyttelseskappe, batterier og vejledning.Andre købte også