{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  FUGTMÅLER HM8

  FUGTMÅLER HM8

  Varedata

  Vare nr
  6398958965
  EAN nr
  5706445720002
  UNSPC
  41110000
  Mærke
  Elma
  Salgsforpakning
  1/1 STK
  Leverandørens varenr
  5706445720002
  Rabatgruppe
  26301

  Beskrivelse

  Elma Instruments præsenterer nu en helt ny fugtmåler til beton og cementmaterialer, som fungerer ved simpel ”instrumentspålæggelse”. Der er ikke nogen elektroder som skal bores ned i gulvet eller andre uhensigtsmæssige procedurer, som man skal tage højde for. Man indstiller simpelthen bare instrumentet til det materiale som der skal måles på, og herefter trykker man på ”ON”.

  Skal man eksempelvis til at lægge et trægulv oven på beton er det særdeles vigtigt, at man kender betonens fugtighed før gulvet bliver lagt. At ligge et trægulv ovenpå et betongulv som er for fugtigt kan nemlig vise sig at få fatale følger.

  Ved påståede/mulige fugtskader i badeværelser hvor der tilsyneladende trænger vand ind bag ved fliserne, kan man med dette instrument hurtigt påvise, om og i givet fald hvor der er fugt bag ved fliserne. Der kendes eksempler på gummifuger i nyerekonstruerede brusenicher, som ikke holder tæt, og hvor der ikke er anvendt en fugtmembran på væggene før fliserne er opsat. I sådanne tilfælde vil der trænge fugt ind bag ved fliserne, og med det nye instrument kan dette påvises ganske enkelt.

  Betonfugtighedsmåleren er konstrueret til hurtig og nøjagtig måling af fugtighedsprocent i beton, cement o.l. Funktionsprincippet er måling af elektrisk modstand ved udsendelse af et lavfrekvent signal gennem materialet. Den målte elektriske modstand omsættes til en fugtighedsprocent, som herefter kan aflæses på instrumentets skala. Instrumentet har en skala med 6 gradueringer der indikerer materialets densitet i kg/m3. Denne skala indikerer materialets densitet fra 1600 kg/m3 helt op til 2600 kg/m3.

  Elma HM8 leveres komplet med gummibeskyttelseskappe, batterier og vejledning.  Andre købte også