Grundfos B40-1 Liftaway gulvmonteret til AP-pumper

Grundfos B40-1 Liftaway gulvmonteret til AP-pumper

Specifikationer

Installation
I gulv
Produkt
Løftestation
Tilslutning
40mm
Medie
Gråt spildevand
Pumpetype
AP
Temperatur Max.
70

Varedata

Vare nr
391392140
EAN nr
5708601059124
UNSPC
47101533
Mærke
Grundfos
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
96003975
Rabatgruppe
33901

Beskrivelse

Grundfos Liftaway B40-1 er beregnet til montering i gulv under kloakniveau og er en enkel løsning til eksisterende bygninger, hvor spildevandet skal pumpes ud i kloaksystemet. Den er ideel til pumpning af spildevand fra vaske, vaskemaskiner, vådrum, brusere, gulvafløb m.v. og kan også anvendes som drænbrønd til bortpumpning af dræn- og overfladevand. Liftaway B40-1 skal anvendes sammen med en Grundfos AP-pumpe med niveauafbryder til automatisk start/stop (pumpen skal købes særskilt). Enheden leveres med de nødvendige rør og fittings, herunder kontraventil. Liftaway B40-1 har en teleskopdel til enkel højdejustering og er meget let at installere. Den kan drejes, så positionen kan tilpasses til den aktuelle anvendelse, og tilsluttes via tre 110 mm indløb, som er placeret i 90-graders intervaller, samt en 75 mm tilslutning til udluftning. Den drejbare top har en indbygget overløbsrist, som går ned i en vandlås der beskytter mod lugtgener. Konstrueret i overensstemmelse med EN12050-2.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.