Luft/luft 3,5 kW varmepumpe

Luft/luft 3,5 kW varmepumpe

Specifikationer

Produkt
Varmepumpe
Type
Luft/Luft
Ydelse
2,5kW

Varedata

Vare nr
346792004
EAN nr
5709276583501
UNSPC
40101800
Mærke
Baxi
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
191024
Rabatgruppe
33480

Beskrivelse

Luft/Luft varmepumpen består af en udedel og en indedel som er forbundet med hinanden med rør.
Varmepumper fra HS-Tarm, har en høj effektivitet (se positivlisten på www.ens.dk), hvilket sikrer dig en god økonomi. I udviklingen af luft/luft varmepumperne har det været målet at få en varmepumpe som var udviklet specielt til det nordiske klima og samtidig med de funktioner som vi ønsker at have i en varmepumpe.
Vore varmepumper er med den nyeste teknologi og et effektivt luftfilter som sikrer dig et friskt indeklima. Varmepumpen kan fjernstyres via din mobiltelefon. (ekstra modul)
Derved kan du f.eks. tænde for varmen i sommerhuset inden du kommer, så huset er varmt når du kommer frem. Varmepumpen har også "Sommerhus-Funktion" til 8˚C

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.