IHC IR MODTAGER FUGA HVID

IHC IR MODTAGER FUGA HVID

Varedata

Vare nr
1088001596
EAN nr
5703302103121
UNSPC
39121510
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/10 stk
Leverandørens varenr
506D6502
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

IR modtageren udgør sammen med IR håndsender et 16 kanals fjernbetjeningssystem, der anvendes til styring af belysning og brugsgenstande. Leveres med grå og hvid tangent/afdækning. IR modtageren forbindes direkte til en input port på IHC controlleren og er dermed et decentralt inputmodul. Der kan seriekobles op til 8 IR modtagere på en inputport. IR modtageren kan monteres i 1 modul-, eller 1½ modul dåse for indmuring, indstøbning og isætning forfra, samt i udvendigt 1½ modul-underlag med klostykker eller træskruer. Bemærk: Der kan opstå forstyrelser i forbindelse med Plasma TV eller ved andre elektriske støjkilder. Bemærk: Kun LK IHC Control IR fjernbetjening gammel model kan anvendes.

IHC IR-modtageren er beregnet til at modtage infrarøde signaler fra IHC IR-fjernbetjeningen. IR-modtageren har et "synsfelt" på ca. 100 grader.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.