IHC Control IR modtager for B&O fjernbetjening Opus 66 16 kanal

IHC Control IR modtager for B&O fjernbetjening Opus 66 16 kanal

Varedata

Vare nr
1086006690
EAN nr
5703302084765
UNSPC
39121510
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
507N0036
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

Modtager signaler fra en IHC- eller Bang & Olufsen fjernbetjening, type Beo4 og Beo5, BeoLink1000/5000 eller en Bang & Olufsen nøglering. IR modtageren anvendes til styring af belysning og brugsgenstande. Modtageren forbindes direkte til en input port på IHC controlleren og er dermed egentlig et decentralt input modul. For at sikre optimale modtageforhold i større lokale, kan man serieforbinde op til 8 IR modtagere. Hvis IR modtageren er placeret i afbryder højde kan den vandret monterede tangent betjenes og aktivere kanal 1 og kanal 2. Kan monteres i OPUS 66 dåser for indmuring, indstøbning og dåser til isætning forfra samt på underlag/ direkte på væg. Ved anvendelse af en Bang & Olufsen fjernbetjening, kan IR modtageren "forstå" tryk foretaget i "light mode". Belysning kan tændes og slukkes enkeltvis. Bemærk: Der kan opstå forstyrelser i forbindelse med Plasma TV eller ved andre elektriske støjkilder.

IR modtageren må ikke placeres i sollys eller i direkte kunstigt lys. IR-modtageren har et synsfelt på ca. 96 grader. Leveres med hvid og grå afdækning.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.