IHC IR MODT.OPUS 66 HV/LYSEGR

IHC IR MODT.OPUS 66 HV/LYSEGR

Varedata

Vare nr
1086001048
EAN nr
5703302080415
UNSPC
39121510
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
507N0034
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

IR modtageren udgør sammen med IR håndsender et 16 kanals fjernbetjeningssystem, der anvendes til styring af belysning og brugsgenstande. IR modtageren forbindes direkte til en input port på IHC controlleren og er dermed et decentralt inputmodul. Op til 8 IR modtagere kan seriekobles på en inputport. Hvis IR modtageren placeres i afbryder højde, kan den vandret monterede tangent aktivere kanal 1 og 2. IR modtageren kan monteres på OPUS 66 dåser til indmuring, indstøbning og isætning forfra, samt på underlag eller direkte på væg. Bemærk: Der kan opstå forstyrelser i forbindelse med Plasma TV eller ved andre elektriske støjkilder. Bemærk: Kun LK IHC Control IR fjernbetjening gammel model kan anvendes.

IHC IR-modtageren er beregnet til at modtage infrarøde signaler fra IHC IR-fjernbetjeningen. IR-modtageren har et "synsfelt" på ca. 96 grader. Den er forsynet med en vandret tangent, der kan betjenes ved tryk på højre eller venstre side, og har samme funktion som kanal 1 og 2 på fjernbetjeningen. Leveres med hvid og lysegrå afdækning.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.