IHC NET ANTENNE MULTIMEDIA MODUL A111-65

IHC NET ANTENNE MULTIMEDIA MODUL  A111-65

Varedata

Vare nr
1088007707
EAN nr
5703302144803
UNSPC
43221703
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
378A0365
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

Anvendes udelukkende til IHC Net systemet. Modulet er en antenneforstærker, beregnet for både radio- og TV-signaler. Disse signaler fordeles på 6 porte hvoraf to indeholder returvej. Returvejen kan anvendes til kommunikation med kabel tv udbyderen. Modulet indeholder endvidere en port for IHC Net AV link og et stik for IHC Net IR link sender.

Modulet er en fuldskærmet enhed og konstrueret til montage på DIN-skinne i en IHC Net fordelingstavle. Antennemodulet er på fronten forsynet med 7 skærmede RJ45 porte, diode for indikering af spændingsforsyning og et potientiometer til regulering af forstærkning. På toppen af modulet findes tilslutning for ekstern spændingsforsyning (12 V d.c.) og for antennesignalet via en F-konnektor. I modulet er indbygget en forstærker, til forstærkning af signalet. Ved udtaget skal der ved tilslutning af radio eller TV til antennesignalet anvendes specielle IHC Net tilslutningskabler. Heri er integreret en balun, som omsætter 100 Ohm Twisted Pair kablingen til 75 Ohm coax. NB: IHC Net strømforsyningen bestilles særskilt.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.