IHC NET BASIC 8 PORTS GRUNDENH

IHC NET BASIC 8 PORTS GRUNDENH

Varedata

Vare nr
1088007150
EAN nr
5703302140034
UNSPC
56111901
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
378A5001
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

Anvendes udelukkende til IHC Net Basic systemet, for videreførelse af antenne, telefon og data til IHC Net Basic udtag. Enheden er beregnet til montage på væg eller Din skinne.

Enheden er opbygget af en grundenhed og en dækkappe. Under dækkappen findes tilslutning for op til 8 stk. IHC Net Basic installationkabler, individuel gain, fælles gain og tilt justering til antennesignaler for de 8 porte. Tilslutning af IHC Net Basic installationkabel foregår via LSA klemmer. Mulighed for tilslutning af 2 stk. telefonlinier samt op til 8 data forbindelser via RJ45 (10/100MBIT) i bunden. Skal være IHC Net Basic data tilslutningskabler. I toppen findes tilslutning for 12V DC, F konnektor for RF (antenne), F connector for "data" (returvej for data via antenne) og "test" (anvendes til test af antenne), samt skrue for tilslutning af jordledning. På enhedens front er der diode for indikering af strømforsyning, indikering for tilslutning af 1 eller 2 analoge telefon linier, samt 8 omskiftere for valg af telefon linie på de enkelte afgange. Med enheden leveres 2 stk. beslag incl. 4 stk. skruer, strømforsyning, 230V forsyningskabel for strømforsyning, 2 stk. telefon tilslutningskabler og 1 stk. jordledning.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.