IHC NET FORDELINGSTAVLE PLANFO

IHC NET FORDELINGSTAVLE PLANFO

Varedata

Vare nr
1016010520
EAN nr
5703302116565
UNSPC
39121300
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
178E5051
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

Anvendes udelukkende til IHC Net systemet. Tavlen er beregnet til montage i murniche, let skillevæg eller pladevæg. Til opmærkning i tavlen for de eksterne vægudtags placering medfølger et oversigtsskema.

Tavlen er opbygget af en indbygningskasse, et grundstel og en komponentafdækning. Kan sammenbygges vandret og lodret ved hjælp af sammenbygningsbeslag. Øverste og nederste række er bestykket med IHC Net patchpaneler for montage af op til 24 stk. IHC Net konnektorer. Tavlen leveres med 4 stk. konnektorer. I toppen og bunden af tavlen er der monteret en kabelholderskinne til fastgørelse af IHC Net kabler ved hjælp af kabelbindere. Panelerne er stelforbundet via den medfølgende jordklemme (maks.2x4 mm²) der er monteret på tavlens midterste DIN-skinne. Yderligere konnektorer og strømforsyning bestilles særskilt. NB! Låge kan ikke monteres.

Ekstra information

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.