IHC NET IR LINK REC.+EMITTER,S

IHC NET IR LINK REC.+EMITTER,S

Varedata

Vare nr
1088001512
EAN nr
5703302101943
UNSPC
56111901
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
178H0180
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

IR 110 anvendes med et antenne modul af typen A110 og muliggør fjernbetjening af video/DVD/SAT receivere fra alle TV-apparater i huset, der er tilsluttet IR link via A110.

IR Link IR110 består af en modtager (receiver) til modtagelse og videreførsel af IR signaler, samt en sender (emitter) der sender IR signalet videre til video, DVD og/eller SAT receivere. Modtageren monteres på- eller i nærheden af fjernsynet, og videresender IR signaler fra fjernbetjeningen via A110 eller AV modulatoren til de sendere, der er koblet på systemet. Modtageren har endvidere en kontrol diode, der blinker ved modtagelse af signal samt ved fejl. Senderen fastgøres på fronten af eks. videoen hvor den placeres på IR 'øjet'. Da senderen er fremstillet af et materiale, der er gennemtrængeligt for IR signaler, kan fjernbetjeningen bruges som normalt. Vær opmærksom på at modtageren kan være følsom overfor direkte belysning fra bl.a. lysstofrør, sparepærer og sollys.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.