IHC NET SPLIT SÆT TV/TLF/PC U/

IHC NET SPLIT SÆT TV/TLF/PC U/

Varedata

Vare nr
1088007985
EAN nr
5703302146807
UNSPC
39121502
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
378T3001
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

Anvendes til IHC Net systemet, og gør det muligt at få alle tre signaltyper (data, tv og tele) ud af et stik.I IHC Net tavlen anvendes splitterkablet, som samler signaler fra telefoni, tv og data til et afgangskabel. På antennemodulet skal splitterkablet tilsluttes en af de fire porte uden returvej (returvejen er mærket med to trekanter). Ved vægudtaget anvendes Tripel Play splitteren, til at fordele de tre signaler til 3 enkelte RJ45 porte. IR supporteres ikke, og datadelen vil maks. kunne videreføre 10/100 Mbit/s på det pågældende vægstik. IR supporteres ikke, og datadelen vil maks. kunne videreføre 10/100 Mbit/s på det pågældende vægstik.

Splitterkablet er et fleksibelt parsnoet LSFR0H kabel i farven lysegrå med 4 par under alufolio og flettet kobberskærm. De enkelte par opdeles til tre RJ45 stik, for henholdsvis telefoni, tv og data. Triple Play Splitteren er forsynet med 1 RJ45 indgang, og 3 RJ45 udgange. De 3 udgange anvendes til hver sin signaltype (data, tele, tv). Tilslutningskabler købes separat.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.