IHC VOICE MODEM

IHC VOICE MODEM

Varedata

Vare nr
1086017524
EAN nr
5703302087582
UNSPC
39121510
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
120B1220
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

Voice-Modem benyttes til videregivelse af hændelser i IHC-systemet, til en telefon samt til statusforespørgsler og tvangsstyring af IHC-systemet fra en telefon. Funktionerne i modemet er sikret af en adgangskode, så kun indehaveren af denne kan styre controlleren og ændre funktionerne. De 8 alarmflag aktiveres fra funktionsblokke, og derefter ringes automatisk op til forudprogrammerede telefonnumre og meldes alarm. Modemet skal tilsluttes en analog telefonlinje.

Modemet er forsynet med lysdiode, der indikerer funktionen af modemet. Der kan lagres 4 telefonnumre, som ringer et antal gange, eller indtil korrekt kvittering for alarmmodtagelse er sendt til modemet. Det er muligt via telefon, at forespørge om status på 8 forskellige tilstande. Ligeledes kan 8 funktioner tændes og slukkes via en telefon. Funktionerne i modemet udføres via en Voice Responce Menu, der i klar tale informerer brugeren om de valgmuligheder, der er tilgængelige. Ligeledes afgives statusinformationer til brugeren også på tale form. Herudover er der mulighed for, at indtale en personlig besked for hvert af de 8 alarmflag, som vil blive afspillet ved alarmopkald.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.