Servicekit nr 20,tætningsliste,40mm, 2 x 1 meter,

Servicekit nr 20,tætningsliste,40mm, 2 x 1 meter,

Specifikationer

Produkt
Tætningsliste

Varedata

Vare nr
675049804
EAN nr
7392102901815
UNSPC
30181507
Mærke
Royal
Salgsforpakning
1/250 stk
Leverandørens varenr
80000426
Rabatgruppe
36730

Beskrivelse

Med tiden mister alle brusesafskærmningslister deres spændstighed og kan blive triste og misfarvede på grund af kalk, sæberester m.m. Heldigvis kan du nemt skifte listerne ud med nye, så du bevarer bruseafskærmningens friskhed. Med de allerfleste af vores bruseløsninger følger tætningslister til glaskanterne mod gulvet. Tætningslisten forhindrer uønsket vand i at trænge ud, når du bruser dig. Hvis du har dårligt gulvfald og vandet alligevel trænger ud, kan du prøve en ekstra høj liste eller at montere en sokkelliste. Magnetlister er tætningslister, som sidder der, hvor to døre mødes. Hængslet på LINC-serien er vedligeholdelsesfrit, men på brusevægge fra 2012 eller tidligere skal hængslet smøres en gang om året, hvis garantien på 15 år skal gælde.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.