CRC kædeolie Adhesive Lubricant, 500 ml

CRC kædeolie Adhesive Lubricant, 500 ml

Specifikationer

Forpakning
12
Indhold
500 ml
Produkt
Olie

Varedata

Vare nr
881892605
EAN nr
5412386295164
UNSPC
27000000
Mærke
CRC
Salgsforpakning
1/12 ds
Leverandørens varenr
30533
Rabatgruppe
38869

Beskrivelse

Vandafvisende, selvhæftende kædesmøremiddel. En særligt udviklet højkvalitetsblanding af mineraler, syntetiske olier, antioxidanter og slidbeskyttende additiver, friktionstilpassere og vedhæftningsmidler. Adhesive lubricant penetrerer langt ind i vitale kædestifter og bøsninger og danner en selvhæftende og smørende film med lang levetid. Udviklet til at blive brugt til hurtigkørende kæder under høj belastning i ætsende miljøer med mulighed for kraftige og pludselige belastninger. Kan ikke vaskes af med hverken koldt eller varmt vand. Påvirkes ikke af centrifugalkraft ved høje omdrejninger. Reducerer friktion og slid. Reducerer støj og vibration. Forlænger kædens levetid. O-ring-kompatibel, skader hverken metaller eller de fleste plastarter og gummi, indeholder ikke klorerede opløsningsmidler.
Bruges på: kædedrev, kædetænder, åbne tandhjul, wirereb, taljeblokke, transportbånd, gaffeltrucks, dørlukkere, motorcykelkæder, traktorer og landbrugsudstyr, byggepladsudstyr, udstyr til bilvask, smøring i maritime miljøer.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.