Overvågningskamera FLIR FXV101-H indvendig

Specifikationer

Kan straksleveres
Ja

Varedata

Vare nr
6398743015
EAN nr
0841430009832
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 STK
Leverandørens varenr
0841430009832
Rabatgruppe
20100

Beskrivelse

FLIR FX systemet er opbygget med et ”indendørs” kamera med HD opløsning som grundmodul. Ønsker man at bruge det som et udendørs kamera, tilkøbes et udvendigt hus. Ønsker man at bruge det som action-/sportskamera eller til montering i bil, tilkøbes et vandtæt sportshus eller "sugekop" til bil.

Til indvendig eller udvendig overvågning programmeres kameraet kameraet via smartphone/tablet app. og kan herefter monitoreres via app. eller internet portal.
Kameraet har indbygget IR-LED, som sikre en klar optagelse i mørke op til 6 meter indvendig og 10 meter udvendig.

Opsætning af kamera tager under 5 minutter.

Op til 160º synsvinkel. Indbygget HDR funktion som hele tid optimere optagelserne uagtet om det er i direkte sol eller skygge.

Kameraet tilsluttes et WI-FI netværk og kan gemme 3 døgns optagelser i ”FLIR Cloud”. Med funktionen ”RapidRecap”, kan se en dags* optagelser igennem på kun få minutter.

”Smart Zones Alarm” sikre du i ønskede områder, kan få en alarm på din smartphone/tablet, såfremt der er bevægelse området.

2 vejs Audio, gør det muligt at kommunikere med den anden side af linsen.

Batterilevetid er 4 timer. 2 timer drift i kamera og 2 timer drift i sokkel.

* Som standard gemmes 3 dages optagelser i "FLIR Cloud" og det giver mulighed for at anvende RapidRecap 3 gange om måneden. Der er mulighed for tilkøb op til 30 dages optagelser og ubegrænset anvendelse af RapidRecap

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på