Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

LK IHC Controller

LK IHC Controller – en lille controller med stor betydning. Schneider Electric har netop lanceret en markant opgradering til controlleren, der gør den intelligente installation endnu mere intelligent, og som giver elektrikeren et godt kort på hånden i forhold til at levere de energivenlige og fremtidssikre installationer, som bliver efterspurgt af slutkunderne.

Læs mere om opgraderingen af LK IHC Controller, hvis fulde navn faktisk er LK IHC Visual Controller 3 med betegnelsen 820B1600, nedenfor, og bliv klogere på, hvorfor en IHC-controller gør hverdagen så meget nemmere.

Hvad er en LK IHC Controller?

IHC står for Intelligent House Concept, og det er lige, hvad LK’s controller er. Et intelligent koncept til hjemmet, der sørger for at gøre hverdagen i hjemmet for dig og din familie så nem og komfortabel som muligt.

En LK IHC Controller er ’hjernen’ bag din elinstallation. Det vil sige, at det er den, der styrer lys, alarmer, lys, strøm til komfur, køleskab, mv. Og hvis du får lyst til at ændre din elinstallation, kan det sagtens lade sig gøre vha. det softwareprogram, der er i LK IHC Controller – og som altså nu er blevet opgraderet, så det har endnu flere smarte funktioner.

Sådan fungerer opgraderingen til LK IHC Controller

Hvis du i forvejen har en LK IHC Controller installeret, er det nemt og hurtigt for elektrikeren at installere opgraderingen. Den nye version af controlleren har nemlig de samme fysiske dimensioner som den gamle model, og derfor kan den blot erstattes af den nye i tavlen. Desuden er den nye controller fuldt bagudkompatibel med eksisterende LK IHC-installationer og –komponenter, både de trådløse og de fortrådede.

Hvorfor er opgraderingen til LK IHC Controller en god idé?

Udviklingen viser, at der stilles stadigt højere krav til intelligente installationer. I dag er hjemmene ’smarte’, og de bliver også større, og det gør, at slutkundernes behov ændres; der skal være mere sammenhæng og større funktionalitet i hjemmets intelligente installationer. Den nye IHC-controller imødekommer de nye krav og behov, hvilket gør elektrikeren godt rustet til at arbejde i både nybyg og renoveringer.

 

Hvilke nye funktioner har den nye IHC-controller?

Der er sket markante forbedringer i opgraderingen af IHC-controlleren. Bl.a. er der kommet en lang række nye funktioner, herunder:

  • Øget processorkraft; controllere reagerer hurtigere på input fra tryk mv.
  • Nemmere trådløs opsætning med ekstra USB-port til wi-fi-dongle
  • Nem backup og overførsel af indstillinger mellem controllere, inklusive opsætning og adresser på LK IHC Wireless-komponenter med SD-kortslot
  • Opdateret softwarebibliotek (nye, gennemtestede og forbedrede funktionsblokke)
  • S0-indgang til ekstern kWh-måler, f.eks. Schneider Electrics pulsmålere i Acti 9 iEM3000-familien
  • Mulighed for opdatering af firmware via LAN
  • Sikker SSL e-mail
  • Nye, avancerede timer-funktioner og helligdagskalender, som kan opdateres automatisk via internetforbindelsen
  • Reset-knap på fronten af controlleren
  • Forbindelse til Schneider Electric DNS time server