Knx Dali Gateway 1/16(64)/64/IP1

Knx Dali Gateway 1/16(64)/64/IP1

Varedata

Vare nr
1026001587
EAN nr
3606480492167
UNSPC
39121510
Mærke
Schneider Electric
Salgsforpakning
1/10 stk
Leverandørens varenr
MTN6725-0001
Rabatgruppe
23309

Beskrivelse

Anvendelse: KNX DALI gateway forbinder KNX-bus med DALI-bus, hermed kan belysninger med DALI forkobling integreres og styres via i KNX systemet og kommunikere med det eksisterende KNX system ex. betjeningstryk, tilstedeværelses sensorer mm. Gatewayen omdanner tænd-sluk- og dæmp-kommandoer fra KNX-system til DALI-telegrammer og alle statusinformationer fra DALI-bussen omdannes til KNX-telegrammer. DALI forkoblingerne kan slukkes, tændes, dæmpes og indstilles til en defineret værdi i 16 grupper pr. gateway. Udover gruppestyring er det også muligt at styre op til 64 forkoblinger individuelt.Spændingsforsyningen til forkoblingerne (max. 64) kommer direkte fra gateway. Det er ikke tilladt at tilslutte ekstra spændingsforsyning eller andre DALI sensorer. Multigrupper er ikke muligt, hvilket betyder, at en forkobling ikke kan tildeles flere grupper. Mange kommunikationsobjekter står til rådighed på KNX netværket som status og fejl på en DALI forkobling samt fra grupper og på gateway niveau. 11 kommunikationsobjekter pr. forkobling og 8 kommunikationsobjekter pr. gruppe samt adskillige individuelle objekter. KNX DALI gatewayen har integreret nødbelysningsfunktioner, et scenemodul der gør det muligt at designe op til 16 scener samt et effektmodul til styring af processer og lyseffekter.

Konstruktion:
Når gatewayen er tilsluttet elektrisk skal der søges efter DALI forkoblinger, som kan udføres på to måder: Mulighed 1: via trykknapper på fronten. Mulighed 2: via integreret webbrowser. Herefter konfigureres gruppetildelingerne i ETS plug-in. På KNX DALI modulet findes et RJ-45-stik til ethernet-tilslutningen. KNX bussen tilsluttes via en sort/rød konnektor. Spændingsforsyning og DALI –bus tilsluttes via skrueklemmer. På fronten af modulet findes trykknap til programmeringsmode, reset og idriftsættelse. LED’er viser status for fejlstatus samt ethernet. Displayet med 2*12 tegn som bruges til support ved konfigurering direkte på modulet.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.