Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Belysning

Den rigtige belysning skaber bedre inde atmosfære

Også inden for belysning spænder vi bredt hos AO Johansen, og du kan se hele vores udvalg her på siden. Lige fra downlights, udendørsbelysning, spots, skinnesystemer, interiørarmaturer og dekorative armaturer – vi har noget til enhver type opgave, og her kan du nemt få overblikket. Alle vores lamper og tilbehør er fra anerkendte leverandører, så kvaliteten, holdbarheden og sikkerheden er garanteret.

Du kan købe stort set alle former for belysning via vores webshop, når det passer dig, eller du kan besøge en af vores 50 håndværkerbutikker, der ligger placeret over hele landet for at se nærmere på de forskellige produkter.

Downlights

Downlights er ikke nødvendigvis altid bare downlights. Skal de være med LED-lyskilder, skal de være 12V eller 230V. Og skal de være til at vippe eller fastmonterede? Mulighederne er mange, og hos AO er det bare at vælge mellem de mange forskellige armaturer vi har fra anerkendte kvalitetsproducenter.

Eksteriørarmatur

Eksteriørarmaturer er det fine ord for udendørslamper. Men uanset hvad du kalder dem, kan du købe et væld af dem hos os. Lige fra udendørslamper til at montere på væggen/muren til projektører, belysning til facaden mv.

Industriarmatur

Industriarmaturer dækker over typer af lamper, der er særligt modstandsdygtige over for temperaturskift, fugt og støv/snavs. Vælg mellem forskellige designs og lyskilder – er du til lysstofrør, pendler eller noget helt tredje? Vi har det hele; det er bare at vælge.

Loftarmatur og vægarmatur

Mangler du en eller flere lamper til at hænge fra loftet eller montere på væggen? I givet fald er du kommet til det rette sted. Hos AO har vi et væld af loftarmaturer og vægarmaturer i forskellige stil- og prisklasser. Alle sammen fra kendte mærkevareproducenter, der fremstiller kvalitetsarmaturer.

Interiørarmatur

Interiørarmatur, kontorarmatur eller hf-armatur – kært barn har mange navne. Her finder du det helt rette interiørarmatur i forskellige designs og mål, der passer til hver deres formål. Se nærmere på de enkelte produkter ved at klikke på kategorien.

Nødbelysning

Flugtvejsskilte, panikarmaturer, konsoller, gitre til flugtvejsskilte mv. Hos AO kan du få alt, du skal bruge inden for nødbelysning. Klik på kategorien for at se nærmere på vores sortiment.