Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Duravit - tilbuddet gælder kun i november

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Duravit - tilbuddet gælder kun i november

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Dekorative armaturer

Vis alle produkter (4268)
Hos AO finder du et væld af forskellige dekorative armaturer – eller loftlamper, pendler eller belysning til badeværelset. Vi har både armaturer til loft og vægge – alle sammen fra de kendte mærkevareleverandører som for eksempel Nordlux, Osram og Louis Poulsen og derfor i høj kvalitet med lang levetid. Hvis du leder efter specifikke produkter, kan du bruge søgefeltet øverst på denne side. Og ellers er du meget velkommen til at kontakte os – så skal vi gøre, hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Café pendel

Dekorative glaskupler kaldes også ofte for cafépendler og kan bruges hvor som helst, du ønsker et godt lys kombineret med æstetik. Det er oplagt at hænge dem op i en café eller på en restaurant, men de egner sig også godt i hjemmet, f.eks. i en lang gang med højt til loftet.

Bordlampe

Mangler der lys på skrivebordet og/eller på kontoret? Så er en bordlampe det helt rigtige valg. Hos AO kan du vælge mellem et væld af forskellige bordlamper, alle fra kendte producenter.

Gulvlampe

Gulvlamper skaber et godt lys i hjørner, der ellers kan være vanskelige at oplyse ordentligt. Derudover giver de et glimrende læselys. Vælg mellem flere forskellige typer og stilarter.

Farvet stofledning

En nem måde at peppe belysningen op på er ved at tilsætte en farvet stofledning – enten til et i forvejen dekorativt armatur eller til en af de store globepærer, der er blevet meget moderne i den seneste tid. En stor globepære, glødepære eller LED, en fatning og en farvet stofledning; så har du kreeret en unik lampe. Hæng evt. flere sammen for et godt lys og et spændende udtryk.

Fiberlys

Med fiberlys er det nemt at lave en imponerende og stemningsfuld lyseffekt på badeværelset, i soveværelset, stuen, eller hvor der ellers måtte være behov for lidt ekstra til lyssætningen. Fiberlyset sættes op, gerne med silikonelim (ikke superlim, da det kan gøre lysfibrene/plasten ’skør’).