Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Bosch Professional Værktøj - tilbuddet gælder kun i december

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Bosch Professional Værktøj - tilbuddet gælder kun i december

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Komponenter og Tilbehør

Vis alle produkter (1354)
Ingen udendørsbelysning uden komponenter. Eller indendørsbelysning, for den sags skyld. Står du og skal bruge transformere, fatninger, HF-spoler, lysstyring eller øvrige komponenter, der er kompatible med udendørsarmaturer og belysning generelt, så finder du det hele lige her. Hos AO har vi et stort udvalg, og her får du nemt ved at danne dig et overblik – og aflægge en bestilling. Er der noget, du ikke kan finde, kan du enten bruge søgefeltet øverst inden for den specifikke kategori eller kontakte os; Så sørger vi for at skaffe det til dig.

Bestil dine komponenter, når det passer dig på vores webshop, eller besøg en af vores 50 håndværkerbutikker for at høre mere om de forskellige produkter og deres egenskaber.

Fatninger

Uden fatninger, ingen lys. Her hos AO kan du få et væld af forskellige fatninger og tilbehør, der gør det nemmere for dig at hænge lamper op – og at få dem til at lyse. Du kan søge efter specifikke varer i søgefeltet øverst på siden eller bruge filteret i venstre side, hvis du vil søge efter producent.

Lysstyring

Skal lyset dæmpes, skal det tænde eller slukke på bestemte tidspunkter, eller er der øvrige finesser, du gerne vil tilføre belysningen? I givet fald får du brug for lysstyring, og det finder du her hos AO. Masser af det, ovenikøbet, fra flere forskellige producenter.

Transformere og LED drivere

Halogenspots drives af transformere, og LED-spots drives af LED-drivere. Hos AO finder du begge dele – og meget mere. Klik på kategorien og find flere forskellige typer, varianter og modeller af både jernkerne-transformatorer til LED-drivere.

Kondensator

Med en kondensator kan du dels reducere støj fra elektroniske transformere, dels forhindre LED-lamper og energisparepærer i at tænde ’uden for nummer. En kondensator hjælper desuden til, at LED-lamper og halogenlamper (lavvolt) fortsat er tændt (rippelspændinger), selv om du egentlig har afbrudt dem.

Forkobling

Find flere forskellige typer forkoblinger hos AO fra bl.a. OSRAM, Philips, Tridonic og Helvar. Klik på kategorien for at læse mere om hver enkelt type forkobling.