{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Belysning

Når en byggeplads skal projekteres og etableres, er det vigtigt at huske på belysningen. Byggepladsbelysning er altafgørende for at kunne arbejde tidlig morgen og sen aften – og stadig være i stand til at se noget. Derudover minimerer korrekt brug af arbejdsbelysning også risikoen for ulykker.

Der findes mange forskellige typer byggepladsbelysning, og her hos AO Johansen har du mulighed for at leje dig frem. Klik på kategorierne ’Byggepladsbelysning’ og ’Mobilmaster’ nedenfor, så kan du hurtigt få et overblik over udlejningsudbuddet. Hvis du vil leje byggepladsbelysning af os, er du velkommen til at kontakte os. Du finder telefonnummeret på din nærmeste håndværkerbutik i menuen til højre; der er hele 49 af slagsen i hele landet, så der ligger også en tæt på dig. Bemærk, at du skal have en konto hos AO for at leje udstyr.

Byggepladsbelysning

Hos AO kan du leje både højtryksnatriumlamper, halogenlamper og generel arbejdsbelysning. Lysarmaturerne giver et godt lys, så det er muligt dels at arbejde, dels at orientere sig på byggepladsen, og samtidig minimeres risikoen for ulykker med korrekt og tilstrækkelig belysning. Samtlige af vores lamper til udlejning lever naturligvis op til gældende krav på området. Den del af året, hvor det naturlige lys ikke er nok, er det påbudt at sætte kunstigt lys op på byggepladser – både på den udendørs og den indendørs del af dem. Hos os kan du leje alt det udstyr, du får behov for til opgaven – klik på kategorien for at se nærmere på de relevante produkter.

Mobilmast

Dels fordi der er lovgivningsmæssige krav til belysning på byggepladser, dels fordi det giver en større spredning af lyset og dermed et større overblik (hvilket også kan være med til at reducere antallet af ulykker), er mobilmaster med støtteben blandt den byggepladsbelysning, du kan leje her hos AO Johansen. Vælg mellem to forskellige mobilmaster, nemlig en mast på 10 meter og en mast på 3-3,5 meter.

OBS!

Fragtgebyr

Vær opmærksom på et fragtgebyr på kr. 799,00 pr. tur, på alt krankørsel af udlejningsmateriel, eksempelvis rullestillads, lange stiger o.lign.