{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv
Baxi er tysk kvalitet og effektivitet, når det er bedst. Baxi fremstiller bl.a. kedler til opvarmning af hjemmet, virksomheden eller offentlige arealer, som f.eks. sportshaller, mv. Baxi fremstiller både luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper og varmtvandsbeholdere – alt sammen for at sikre slutbrugeren komfort via en konstant og nem regulerbar temperatur. På denne side kan du se vores udvalg af Baxi varmepumper. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Tilgængelighed

{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Vis som simpel liste uden priser

  Luft/luft varmepumpe

  Baxis luft/luft varmepumpe har en udendørs del og en indendørs del. De to dele er forbundet med rør og giver en særdeles god varmeøkonomi. Baxis varmepumper er specielt udviklet til det nordiske klima og vores uforudsigelige temperaturer. Samtidig har de alle ønskelige funktioner krydret med den nyeste teknologi og et luftfilter, der er yderst effektivt og sikrer et optimalt indeklima. Luft/luft varmepumpen kan fjernstyres via mobilen, hvis du tilkøber det ekstra modul. En sådan fjernstyring gør det f.eks. muligt at varme sommerhuset op, før en sommerhusweekend. Til længere perioder uden aktivitet har varmepumpen en sommerhus-funktion på 8˚C.

  Luft/vand varmepumpe og varmtvandsbeholder

  Baxis luft/vand varmepumpe hedder Alezio-II og fås med forskellige ydelser. Den er en kompressor-modulerende luft/vand varmepumpe med en indbygget varmtvandsbeholder på 220 liter, vejrkompensering og høje SCOP-værdier (op til 4,2). Varmepumpen består af en ude- og en indedel med kølemiddel imellem. Det gør installationen mere enkel, da rørinstallation mellem modulerne derfor ikke behøver at blive isoleret så meget, og at der ikke er problemer med uhensigtsmæssig kulde eller frost på dén del af installationen. Den store varmtvandsbeholder gør, at huset har en elegant brugsvandsløsning, der uden problemer kan stilles i baggang eller kælder. Luft/vand varmepumpen kan sagtens sammenkobles med en eksisterende kedel, men den kan også sagtens fungere alene. Udedelen er meget støjsvag i drift (36 dB).