{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Bosch

Tyske, verdenskendte Bosch er bl.a. kendte for sine effektive varmepumper. Særligt kendte er virksomheden for sine jord-til-luft-varmepumper, der er nogle af de bedste på markedet. Primært fordi de er så gode til at udnytte de store energimængder, der findes i jorden, uanset udetemperatur. Det giver en god varme hele året rundt og dermed et godt indeklima. Her på siden har vi samle alle de Bosch-varmepumper, vi forhandler hos AO Johansen. Her er flere forskellige produkter, lige fra Bosch Compress, Buderus varmtvandsbeholder og solvarmemoduler til luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper, jord/vand varmepumper og CS 7000i jordvarmepumper. Kontakt os gerne ved eventuelle spørgsmål, eller brug søgefunktionen ovenfor, hvis du leder efter en specifikt Bosch-produkt.

Bosch Compress – luft/luft varmepumpe

Bosch Compress 3000 AWS, 6000 AWM eller 7000i AW er Boschs serie af luft/luft varmepumper, der er særlig kendt for sit meget lave lydniveau. Man kan nærmest kalde det unikt lavt. Bosch Compress har utrolig høj SCOP, samt hotpipe- og hotgas-afrimning. Takket være ION Cluster-filteret er brugeren sikret et sundt indeklima. Modellen er desuden Svanemærket for øget komfort.

Bosch Compress – jord/vand varmepumpe

Compress 6000 LW, 6000 LW/M, 7000 LWM og 7000i LWM er Boschs serie af jord/vand varmepumper. Boschs løsning er energivenlig og effektiv, og så er den æstetisk at se på. Lydniveauet er lavt og udnyttelsen af jordens energi er høj. Kvaliteten er naturligvis i top, så Bosch Compress er, lige som Boschs øvrige løsninger, et sikkert valg.

Buderus varmtvandsbeholder

Boschs Buderus varmtvandsbeholder er særligt udviklet til brugsvandsproduktion i forbindelse med luft/vand varmepumper. Buderus varmtvandsbeholderen er udstyret på en måde, så den lavere fremløbstemperatur i luft/vand varmepumpen kan levere varmt vand, når det er påkrævet. I perioder, hvor luft/vand varmepumpen ikke kan varme nok op, så der mangler varmt brugsvand, er det muligt at montere et el-varmelegeme til at varme vandet op. El-varmelegemet er tilbehør og skal tilkøbes. Beholderen er nem at gøre ren; Der er en indbygget rensedæksel til formålet.

CS 7000i jordvarmepumpe

CS 7000i jordvarmepumpe er et alt-i-et-modul beregnet til at stå på gulvet. Det er i stilrent og moderne Bosch Smart Design og fås i enten hvid eller sort. CS 7000i fås i flere forskellige effekter, hvoraf nogle af dem kan bruges sammen med luft/vand varmepumpen Compress 7000i AW 13 eller 17 kW. Jordvarmepumpen er meget effektiv og har bl.a. en 190 liter varmtvandsbeholder i rustfri stå, som har en rustfri spiral og forbindelsesrør i rustfri stål. CS 7000i kan forbindes til appen Bosch ProControl, der naturligvis er gratis.

Solvarmemodul

Boschs solvarmemodul anvendes til brugsvand og mindre komplicerede solvarmesystemer. Boschs modeller kan bruges sammen med en højeffektiv pumpe.