{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Danfoss

Danfoss varmepumper henvender sig både til boligen, og til større bygninger – til sidstnævnte anbefales jord/vand varmepumper, f.eks. model VP DHP, mens beboelse kan have gavn af enten jordvarmepumper eller luft/vand varmepumper, som model DHP-AQ. På denne side kan du se vores store udvalg af Danfoss varmepumper. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

De fleste kender Danfoss og ved, at virksomhedens navn er en blåstempling af alle produkter, der bliver fremstillet her. Det samme er tilfældet, når det gælder fremstillingen af varmepumper. Danske Danfoss har helt styr på, hvad der virker, og hvad der skal til for at skabe de mest effektive, levedygtige og brugervenlige Danfoss varmepumper – noget, der i høj grad kommer slutbrugeren til gode.

Danfoss DHP-AQ – luft/vand varmepumpe

Danfoss luft/vand varmepumpe DHP-AQ er meget effektiv. Så effektiv, at den kan reducere varmeomkostningerne i beboelsen med helt op til 50 procent. Det skyldes den indbyggede, intelligente og avancerede teknologi, der gør, at den bruger energien i luften, også selv om det er koldt (ned til -20 ˚C). TWS-teknologien kan varme vandet op hurtigere end normalt, og når varmepumpen samtidig bruger utrolig lidt energi, bliver DHP-AQ i alle sine fire forskellige varianter til en af de mest effektive luft/vand varmepumper på markedet. Pumpen producerer varme og varmt vand, og den kan også køle.

Danfoss VP DHP – jord/vand varmepumpe

Danfoss DHP-H Opti er en yderst effektiv og energivenlig jord/vand varmepumpe, der ved hjælp af avanceret og banebrydende teknologi (bl.a. TWS, der er lagdeling af vand. Noget, der gør det muligt for varmepumpen at generere varmt vand hurtigere end ellers). Jord/vand varmepumpen kører med den højst mulige årsvirkningsgrad, og det betyder, at 75 procent af det samlede energiforbrug til varmt vand og varme er gratis. Det kan lade sig gøre, fordi den vedvarende energi bliver udnyttet til fulde. Modellen er meget støjsvag, når den er i drift, og hvis det ønskes, kan den også køle billigt. Det er muligt at betjene og overvåge varmepumpen fra nettet.