{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Metro

METRO THERM er en god dansk historie! Virksomheden er den største producent af vandvarmere i hele Nordeuropa, og virksomhedens produkter har været i brug i de danske hjem i næsten hundrede år. METRO er nemlig firmaet bag det varme vand herhjemme, vand, der løber gennem bl.a. varmepumper. METRO har testet, gennemprøvet og testet samtlige produkter igen og igen til teknologien og funktionaliteten sidder lige i skabet – uanset om METRO varmepumper skal bruges i villaer eller i store industrielle anlæg.

METRO warmepumper - Her på siden kan du se alle de forskellige METRO varmepumper, vi forhandler hos AO Johansen. Udvalget er stort og omfatter både luft/vand varmepumper og jord/vand varmepumper. Produktnavnene, som er kendt af de fleste brugere af varmepumper, både private og professionelle, er hhv. MetroAir, MetroAqua, MetroSaver og Metro Booster. Og så har vi naturligvis også tilbehør, bl.a. kondensrør, der skal bruges ved installation og montering. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til METRO varmepumper, eller kig i de forskellige kategorier. Du kan også bruge søgefeltet ovenfor, hvis du er på jagt efter et specifikt METRO-produkt.

MetroAir og MetroAqua – luft/vand varmepumper

MetroAir og MetroAqua er begge luft/vand varmepumper fra METRO. Begge fås med forskellige varmeydelser og lever til fulde op til den høje kvalitet, som METROs produkter er kendt for. Klik på kategorien ’Luft/Vand’ for at læse mere om de konkrete varmepumper og for at se specifikationerne.

MetroAir, MetroAqua og Metrosaver – jord/vand varmepumper

MetroAir, MetroAqua og Metrosaver er jord/vand varmepumper fra METRO. Nogle af modellerne har indbygget varmtvandsbeholder, mens andre har frekvensstyret kompressor. Overordnet indeholder samtlige jord/vand varmepumper innovativ teknologi, der gør dem yderst effektive og varmeøkonomiske.

Metro Booster og kondensrør

Det er muligt at tilkøbe tilbehør til de forskellige varmepumper, herunder bl.a. kondensrør til installation/montering samt en Metro Booster, der er et pumpesæt til Vision/Eco. Metro Booster er fremstillet med et rotorhylster i rustfri stål og er naturligvis VA-godkendt.