{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Panasonic

Panasonic er svaret, hvis en varmepumpe er spørgsmålet. Panasonic varmepumper er blandt nogle af markedets mest effektive og energibesparende, og så fås de i mange forskellige modeller og varianter, så du kan være sikker på at finde en, der passer lige til dig og dit projekt. Her på siden får du et nemt og hurtigt overblik over alle de Panasonic varmepumper, vi forhandler hos AO Johansen. Det drejer sig både om luft/luft varmepumper og luft/vand varmepumper i serierne Panasonic Aquarea, Panasonic Etherea og Panasonic Flagship. Brug søgefunktionen øverst på siden her for at finde frem til specifikke Panasonic-produkter. Hvis du har spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig.

Panasonics varmepumper er meget lydsvage – så lydsvage, at du eller din kunde dårligt nok vil bemærke den. Driftssikkerheden er naturligvis helt i top, takket være den høje kvalitet, så investér kun trygt i en model fra den japanske teknologiproducent.

Panasonic Aquarea - luft/vand varmepumpe

Panasonics Aquarea er en særdeles effektiv luft/vand varmepumpe, der er både energivenlig og støjsvag. Den fås med forskellige ydelser og størrelser (og dermed også i forskellige prisklasser) og er særdeles velegnet til bl.a. lavenergihuse. Luft/vand varmepumpen består af både en ude- og en indedel, der skal monteres med kobberrør. Læs mere om den konkrete model ved at klikke på kategorien ’Luft/vand’ ovenfor, og husk at tjekke, at det er den rigtige indedel, der bliver valgt til den udsete udedel.

Panasonic Etherea, Panasonic Flagship og Panasonic Heatcharge – luft/luft varmepumpe

Panasonic Etherea, Panasonic Flagship og Panasonic Heatcharge er Panasonic luft/luft varmepumper, som alle er yderst effektive og i den kendte, høje Panasonic-kvalitet. Varmepumpen Etherea består af en inde- og en udedel og fås med forskellige effekter. Lige som Panasonics øvrige varmepumper er den meget energieffektiv (A++, Panasonic Flagship har energimærkning A+++) og har et lavt støjniveau. Den, lige som Panasonic Flagship, egner sig rigtig godt til at holde sommerhuset, annekset, udhuset eller garagen fri for frost, uden det skal koste dig en formue i el. Panasonics luft/luft varmepumper kan fjernstyres fra stort set hvor som helst, enten via nettet eller SMS. En af styringsmulighederne er bl.a. en cloudbaseret nettjeneste, der gør det muligt at betjene luft/luft varmepumpen fra hele verden – via smartphone eller tablet. Det kan være en stor fordel forud for en tur i sommerhuset i de kolde måneder, eller i perioder, hvor garagen og/eller annekset har brug for lidt højere temperaturer for at være komfortable at opholde sig i.