{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Vaillant

Tyske Vaillant er virksomheden bag mangt en effektiv varmepumpe. Virksomheden fremstiller både luft/vand varmepumper, jord/vand varmepumper og luft/luft varmepumper (klimaanlæg). Her på siden kan du få et overblik over alle de forskellige Vaillant varmepumper, vi forhandler hos AO Johansen. Vi fører bl.a. Vaillant Climavair, Vaillant Arotherm, Vaillant flexoTHERM, Vaillant flexoCOMPACT og Vaillant GeoTHERM. Samtlige modeller og varianter er testet fra A-Z og lever til fulde op til kravene for varmepumper. Derudover er de utrolig effektive og kan dække ethvert behov. Brug søgefunktionen øverst på siden her, hvis du er på udkig efter et konkret Vaillant-produkt, eller klik på de forskellige kategorier for at se nærmere på vores Vaillant varmepumper.

Vaillant Climavair – luft/luft varmpumpe

Vaillant Climavair er en luft/luft varmepumpe – også kaldet et klimaanlæg. Modellen fås med forskellige varmeydelser, men fælles for alle modeller er, at de har en 8 grader funktion og et letlæseligt LCD-beslag på inderdelen, som kan aktiveres, når der er behov for det.

Vaillant Arotherm, Vaillant Geotherm, Vaillant flexoCOMPACT og Vaillant flexoTHERM – luft/vand varmepumpe

Vaillant Arotherm, Vaillant Geotherm, Vaillant flexoCOMPACT og Vaillant flexoTHERM er alle luft/vand varmepumper – de to sidstnævnte kan dog anvendes enten med energikilde luft eller jord (ved anvendelse af jord vil de da være jord/vand varmepumper). Alle varmepumperne undtagen Vaillant flexoTHERM har integreret varmtvandsbeholder i størrelsesordenen 170+ liter og er lydsvage luft/vand varmepumper, hvoraf flere af dem har indbygget vejrkompensering. Klik på kategorien luft/vand varmepumper for at læse mere om hver enkelt model samt se specifikationer.

Vaillant Geotherm, Vaillant flexoCOMPACT og Vaillant flexoTHERM – jord/vand varmepumpe

Vaillant Geotherm, Vaillant flexoCOMPACT og Vaillant flexoTHERM er alle tre jord/vand varmepumper (jordvarmepumper) fra tyske Vaillant. Nogle af modellerne har integreret varmtvandsbeholdere og/eller vejrkompensering, og alle er særdeles effektive, både når det gælder energiomkostninger og varmeøkonomi. Brugervenligheden er i top, med bl.a. tydelig aflæsning i grafisk/LCD display, og kvaliteten er førsteklasses.