Kølesæt med trådløse følere

Kølesæt med trådløse følere

Varedata

Vare nr
480857201
EAN nr
4029547014345
UNSPC
41112500
Mærke
Buhl & Bønsøe
Salgsforpakning
1/1 sæt
Leverandørens varenr
0560.0002
Rabatgruppe
34855

Beskrivelse

De kompakte følere i testo Smart Probes kølesæt (2 x testo 549i og 2 x testo 115i) betjenes trådløst via en app i din smartphone eller tablet. Opbevaring og transport er sikker og nem med den praktiske testo Smart Case. På den måde har du altid dit måleudstyr med dig og klar til brug. Mulighed for at måle samtidigt flere steder, som er placeret langt fra hinanden. Automatisk beregning af fordampning og kondenstemperaturer. Beregning af superheating og subcooling. Måledata analyseres og videresendes via testo Smart Probes app. mindre tab af kølevæske takket være installation uden brug af slange direkte i tryktilslutningen.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.