Laufen Kompas møbelpakke med 2 låger. Inkl. Vask. 60 cm, hvid

Specifikationer

Produkt
Møbelpakke
Farve
Hvid
Serie
Kompas
Bredde
60 cm

Varedata

Vare nr
782298220
EAN nr
7612738357276
UNSPC
30181500
Mærke
Laufen
Salgsforpakning
1/12 STK
Leverandørens varenr
8.6315.4.330.104.1
Rabatgruppe
37818

Beskrivelse

Laufen Kompas møbelpakke med 2 låger. Inkl. Vask. 60 cm, hvid. Med Kompas, har den schweiziske badeværelse specialist Laufen og den danske designer Hee Welling udviklet en badeværelsesserie udelukkende til de nordiske lande. Kompas står for klare linjer, reduceret materialeforbrug og funktionelt design i den allerbedste nordiske tradition. En komplet badeværelsesserie, som, ikke kun på grund af sin høje schweiziske kvalitet, overbeviser kunderne i norden
"I de nordiske lande sætter vi pris på både høj kvalitet elegant design. Kompas kollektionen tilbyder begge dele: høj Schweizisk kvalitet, og et design der er blevet tilpasset det nordiske synspunkt og brugsmønster"
Hee Welling kreative arbejde er stærkt forankret i sit hjemland, Danmark. Ligesom få andre formår han at udtrykke traditionel nordisk forståelse af design i hans produkt- og møbeldesigns, som den berømte Hee stol eller HAY about a chair. Hans fine fornemmelse for form og funktion danner grundlag for hans design, som er vist i udstillinger rundt om i verden.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på