LK LYSPEDEL STANDARD 2,5M HVID

LK LYSPEDEL STANDARD 2,5M HVID

Varedata

Vare nr
1024001330
EAN nr
5703302085205
UNSPC
39121535
Mærke
LK
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
506N6304
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

LK lyspedellen er en billig og effektiv måde at spare på lys- og energiforbruget på skoler og institutioner. Den er beregnet til installation i klasselokaler m.v. hvor den monterede bevægelsesmelder automatisk tænder lyset, når der er personer til stede og slukker når den sidste person har forladt lokalet. Lyspedellen kan tvangsstyres med den tilsluttede afbryder i forbindelse med fremvisning af film.

LK lyspedellen er bygget op omkring en kabelkanal (2,5 m) med OPUS PIR 230 V 10 A indbygget i højden 2,30 m, en 1-polet afbryder til tvangsstyring af belysningen samt en stikkontakt i OPUS design. Den formonterede lyspedel kan tilsluttes den eksisterende installation ved at fjerne afbryderen indenfor døren og dernæst tilslutte den med den medfølgende klemrække.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.